Dcera Petry Špalkové: Za zmrzku točila jako divá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Petry Špalkové: Za zmrzku točila jako divá

Andělka s maminkou Petrou během natáčení.
Andělka s maminkou Petrou během natáčení. (Foto ČT/Martin Popelář)

Jablko nepadá daleko od stromu. Zářným příkladem je i herečka Petra Špalková (46) a její dcera Anděla (8). Roztomilá holčička dostala svou první roli a všem předvedla, že má talentu na rozdávání. Zahrála si s maminkou po boku v novém krimiseriálu ČT Stíny v mlze.

Vyšetřovatelka Magda Malá bude mít kriminálních případů nad hlavu a do toho se musí starat o malou dceru, kterou hraje právě Andělka. „Práce s vlastním dítětem byla obtížná i krásná dohromady,“ popsala herečka, jak se jí točilo s dcerkou. Nejdřív se prý Andělka styděla, ale rychle se prý otrkala a omotala si všechny kolem prstu. „Bylo náročné jí vysvětlit, že se musí nějaké scény opakovat. Ale když šlo o kopečky zmrzliny, klidně by to točila sedmkrát,“ řekl se smíchem režisér Radim Špaček (48).

Herec Kozub o roční dcerce: Žena vychovává, já jsem rodič mazlič

Video se připravuje ...

Talent zdědila Andělka nejen po mamince, ale také po tatínkovi, herci Miroslavu Tichém (36). „Kromě její přirozenosti a talentu se mi nejvíc hodilo, že se nestyděla mámu obejmout, dát jí pusu nebo upřímně odmlouvat. Zvládla to všechno na jedničku,“ dodal režisér s tím, že Andělka se na place projevila i jako opravdová hvězda. Když během pauzy pobíhala po place a napomínali ji, že si rozcuchá francouzský cop, bezprostředně odpověděla: „Vzadu mě přečešou, ne?“ Nový dvanáctidílný krimiseriál se na obrazovkách ČT1 objeví poprvé v pondělí 3. ledna.

Vyorálek: Ze slušňáka drsňákem

Seriál je zasazen do drsného ostravského prostředí. Parťákem Petry Špalkové bude Jiří Vyorálek (47). Slušňácký policejní patolog Mráz z primáckého seriálu Polda se promění v drsného vyšetřovatele Martina Černého, kterého si dle slov produkce zamilují všechny divačky. I on bude mít v seriálu soukromou linku se synem.

Marta Jandová s manželem v kině na novém Bondovi: Máme rande!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
15. 12. 2021 • 08:44

... že prý hvězda , drzý spratek je to !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.