Nové díly Stínů v mlze: Odklad kvůli střelbě ve škole... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nové díly Stínů v mlze: Odklad kvůli střelbě ve škole...

Natáčení 2. série Stínů v mlze
Natáčení 2. série Stínů v mlze (Česká televize)

Premiéru nových dvanácti dílů seriálu režiséra Radima Špačka (50) Stíny v mlze, která byla naplánovaná na dnešní večer, Česká televize nakonec odkládá. Může za to obsah jedné z epizod, v níž se střílí ve škole.

Diváci tedy nejprve uvidí reprízu první řady seriálu s Petrou Špalkovou (48), Jiřím Vyorálkem (49) nebo Miroslavem Hanušem (60) v hlavních rolích.

Seroš X: Smysl pro tumor

Video se připravuje ...

„V reakci na události na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze se Česká televize rozhodla druhou řadu Stínů v mlze v původním termínu nenasadit,“ objasnil změnu ve vysílání programový ředitel ČT Milan Fridrich.

„Citlivě vnímáme celospolečenskou situaci a zásadním důvodem programové změny byl obsah třetí epizody, ve které dojde ke střelbě na základní škole. I přes to, že byly scénáře pro druhou řadu dokončeny už v roce 2022, inkriminované scény natočili filmaři na jaře loňského roku a jedná se o fiktivní příběh, tak Česká televize považuje uvedení druhé řady v současné době za nevhodné,“ dodal Fridrich.

Seroš X: Vražda na samém konci světa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.