Krvavý start nového seriálu Stíny v mlze: Vyorálek dostal nakládačku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krvavý start nového seriálu Stíny v mlze: Vyorálek dostal nakládačku

Nová vyšetřovatelská dvojice Petra Špalková a Jiří Vyorálek.
Nová vyšetřovatelská dvojice Petra Špalková a Jiří Vyorálek. (Foto ČT/Martin Popelář, ara)

Smrt při nelegálních zápasech MMA! To je první případ pro vyšetřovatelku Petru Špalkovou (46) a jejího parťáka Jiřího Vyorálka (47) v novém krimi seriálu Stíny v mlze, který na ČT1 startuje už dnes večer. Vyorálek během natáčení odmítl dubléra a šel se bít do klece s profi zápasníky!

Případ zabitého zmláceného mladého muže nalezeného v parku bez dokladů přivede vyšetřovatelku Magdu Malou (P. Špalkovou) a ostravské policisty na stopu nelegálních zápasů MMA. Nová posila v kriminalistickém týmu Martin Černý (J. Vyorálek) se rozhodne jako fighter neboli bojovník infiltrovat mezi skupinu pachatelů organizující bitky i sázky, a zjistit, kdo z nich a proč měl na svědomí smrt jednoho z amatérských zápasníků.

Zavřít oči a věřit

Před natáčením prošel jeho představitel náročným tréninkem. „A pak stačilo jen zavřít oči a věřit sobě a skvělému týmu kolem,“ popisuje Vyorálek, jak pod vedením režiséra Radima Špačka (48) točil bitku v kleci. Krvavé šrámy a podlitiny v obličeji, které si jako vyšetřovatel Černý odnesl ze zápasu, byly pochopitelně dílem šikovných maskérů. Nějakou ránu ale schytal i sám herec, aby to vypadalo věrohodně.

Temná minulost

A podle všeho to nebude jediná bitka či akční scéna, jež musel během natáčení podstoupit. „Můj detektiv je chlapík, který si s sebou nese svou minulost, věci dobré i špatné. S tím vším se snaží bojovat, ne vždycky podle pravidel, a zachovat si svou čest,“ naznačuje Vyorálek. První epizodu dvanáctidílného seriálu Stíny v mlze můžete sledovat už dnes od 20.10 hod. na ČT1.

Drbárna z Ulice: Jak šel čas?

Video se připravuje ...

Ostravský Pentagon

Seriál Stíny v mlze se odehrává v Ostravě a jejím okolí. Sídlo kriminálky představuje chátrající budova bývalých Vítkovických staveb přezdívaná »ostravský Pentagon«. Kromě policejních kanceláří se tu natáčely i scény z vězeňských cel, výslechových místností a také bitka z úvodní epizody Klec.

26 kaskadérů a 42 policistů

Na natáčení seriálu se průběžně podílelo 26 kaskadérů a před kamerou se objevilo 42 skutečných policistů z deseti různých jednotek.

KARLOS SHOW: Princové i zavražděný hrdina, Čenský mluvil o Menšíkovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.