Drsné přiznání Prachaře: GROTESKNÍ SEX NA PĚT MINUT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsné přiznání Prachaře: GROTESKNÍ SEX NA PĚT MINUT

Jakub Prachař sází na prvních pět minut (jestli je to sex, nebo fočus je jedno)
Jakub Prachař sází na prvních pět minut (jestli je to sex, nebo fočus je jedno) (Foto FTV Prima, Instagram.com, ara)

Co neví, nepoví! Jakub Prachař (38), který je po rozvodu s Agátou Hanychovou (36) zamilovaný do mladičké herečky Sary Sandevy (24), s níž tvoří pár nejen v novém krimiseriálu Dvojka na zabití, na sebe vyzvonil, jak to má se sexem. Přirovnává ho dokonce k fotbalu!

Do pořadu Inkognito, v němž čtveřice známých osobností hádá nejrůznější profese i VIP hosty, zavítá dnes večer také Iva, která se živí jako sex terapeutka. Ani jednomu z hádajících se nepodaří povolání uhádnout.

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

Zmate je totiž její odpověď na otázku, zda se při práci nasměje. Iva odpoví, že nenasměje. Když hadači vyčerpají možný počet otázek a moderátor Libor Bouček (40) její profesi prozradí, herec a muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý (38) pohotově zareaguje: „Co je na tom smutnýho? Náhodou sex v podání pana Prachaře je velice veselej!“ A Prachař si s humorem sobě vlastním přisadí: „Veselej až směšnej!“ Svým dílem do diskuze přispěje i Bouček. „Je pravda, že když se nad tím člověk zamyslí, tak je to někdy vlastně taková krátká groteska...“ Sex terapeutka Iva ve studiu také prozradí, co lidé na sezeních nejčastěji řeší. „Něco jde, něco nejde, něco jde moc pomalu, něco moc rychle. Naše hlava se podílí na valné většině problémů.“ To Liborovi a Jakubovi připomene fotbal. „Musí se ti povést prvních pět minut, aspoň párkrát solidně přihrát a pak už to nějak dokopeš,“ směje se Prachař.

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.