V Agátě bouchly saze! Krach vztahu Hanychové odskákal Prachař | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V Agátě bouchly saze! Krach vztahu Hanychové odskákal Prachař

Agáta Prachařová a Jakub Prachař si dnes nemohou přijít málem jméno!
Agáta Prachařová a Jakub Prachař si dnes nemohou přijít málem jméno! (Foto Aha! - Martin Hykl, Instagram.com, profimedia.cz)

A je po lásce! Agáta Prachařová (36) poslala k šípku dalšího chlapa. Podnikatel Jan Loskot se u ní moc neohřál. Dostal kopačky hned po čtyřech měsících. 

Že by měla štěstí na chlapy, to se o Agátě říct nedá. Od rozvodu s Jakubem Prachařem (37) ulovila pět kousků na seznamce, a když už to vypadalo, že kluk číslo šest prošel tříměsíční zkušebkou a bude finální, oznámila rozchod!

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

„Honza je normální kluk, který pracuje, má své auto, svůj byt a je vtipnej. Dostal mě na to asi jak je normální a navíc super vaří. Po těch letech, co jsem musela vařit já, je to příjemná změna. Skvěle griluje, což mi holky moc neumíme a navíc je kamarád s dětmi,“ rozplývala se přitom ještě nedávno. Dokonce tvrdila, že by s chtěla i třetí dítě. Teď je všechno jinak. „Ano, rozešli jsme se. Víc asi netřeba říkat, prostě to nevyšlo," řekla s klidem Super.cz Agáta.

Na kom ale nenechala niť suchou byl Prachař. Toho v Blesku drsně zpražila poté, co zjistila, že se na večírku Primy olizoval s herečkou Sarou Sandeva (24). „Takže on si vyzvedne naši dceru, hodí ji na krk chůvě a jde si na párty?! To mohla Mia zůstat doma a on se v klidu někde ocucávat!“

Agáta se teď vozí nejen po Prachařovi, ale také po vodě na wakeboardu. Se svým trenérem odjela dokonce na výlet do Berlína, což je úplně bežné, když někdo někoho jen učí na prkně. Nevisí tedy ve vzduchu šťastná sedmička?

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 8. 2021 • 22:15

Blbka, která se neuživí bez cizí pomoci se vozí po Prachařovi.
On klidně mohl nechat Miu večer s chůvou, nebo se ségrou, nebo s Batulkovou, protože ji má 14 dní v měsíci a holka je v rodinném kruhu.
Sama blbka Agáta vymetá kde co a myslím, že by měla držet ústa.Ona + její matka, se táhnou léta letoucí , jak červená nit bulvárem

Dianthos
9. 8. 2021 • 21:03

Novináři často opisují statusy ze sociálních sítí. A pokud jsou tam hrubky, tak je tam nechávají, aby ukázali inteligenci těch, o kterých píší. Ale v tomto případě Agáta poskytla rozhovor, takže to vskutku padá na hlavu redaktora.

Uživatel_5457057
9. 8. 2021 • 14:53

Vy jste ale naivka, když si myslíte, že ten článek psala Hanychová. To si jako myslíte, že kdejaká VIP něco napíše a ti blbci v AHA to pak jen otisknou??? NE, takhle krásně s chybama píší pouze naši novináři Oni někde něco slyší, šťourají leckde, ale pak si HLAVNĚ ten článek vymyslí. Většinou je tam pravda tak na 25%, ostatní je naprostá lež. Jenomže ti jednodušší čtenáři to všechno "schlamstnou" a věří tomu

Dianthos
9. 8. 2021 • 14:16

"což mi holky moc neumíme" napsala Agáta s vysokou školou, nebo autor článku?
Opravdu vybírá Agáta své nápadníky na seznamce?
To vypadá, že pánové, kteří nemají s kým strávit dovolenou, si jí vyberou jako milou a atraktivní společnici. Po návratu ještě trocha randění a když se má začít vyvíjet partnerský vztah, jdou o dům dál.
Ale ještě není konec léta, on se zase někdo najde.
Možná byste se, Agátko, mohla nad sebou zamyslet, pokud vám tento hravý způsob života nevyhovuje a hledáte opravdový vztah.
Nejprve by to chtělo profesi, která Vás spolehlivě uživí. Oni si muži neradi přivazují kouli k noze. Modeling v tomto věku už asi není perspektivní budoucnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.