Agáto, toho taky vezmeš k dětem? Výlet s dealerem drog a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáto, toho taky vezmeš k dětem? Výlet s dealerem drog a…

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (foto ara)

Agáta Hanychová, dříve Prachařová, po rozchodu s potetovaným truhlářem dlouho nesmutnila. Hned druhý den prý totiž odjela do hor s boháčem, který měl v minulosti pořádný malér.

Podle informací expres.cz se podnikatelka, modelka a influencerka Agáta Hanychová jeden den po rozchodu s dalším z jejích mužů rozhodla vydat do Alp s expartnerem influencerky Týnuš Třešničkové Ladislavem Biseniusem.

„Agáta nechtěla sedět doma a Bisenius jí nabídl, že s ním může jet na hory do Rakouska. Tak vyrazili,“ sdělil zdroj z okolí modelky. Vypadá to, že bývalá žena Jakuba Prachaře se rychle oklepala a svým dětem hledá rychle a zběsile nového náhradního tatínka či strejdu. Ačkoliv jsou podle již zmíněné redakce jasné důkazy, že dvojice spolu na horách nějaký čas strávila, Hanychová celou záležitost popírá.

Video s Agátou najdete zde:

Video se připravuje ...

„V Rakousku jsem sice byla, ale rozhodně ne s tímto pánem. On je zrovna člověk, se kterým bych se nikdy nezapletla. Naopak jsem ho odsuzovala, když po rozchodu s Týnuš roztruboval do světa informace z jejich soukromí,“ nechala se slyšet Agáta. Proč by výlet zapírala? Stydí se, že zase skočila z náruče jednoho muže do druhé? Nebo brunetku děsí minulost Biseniuse? Obojí je možné.

Expartnera Třešničkové totiž před lety obžalovali za to, že byl členem gangu, který pašoval kokain z Karibiku přes Holandsko do Čech. Nynější podnikatel s luxusními vozy odsouzení a celkové zapletení do drog bere jako mladickou nerozvážnost a nechce se dál o této skutečnosti bavit. Agáta by se měla zamyslet, zda by zrovna muže takového rázu měla zapojit do své rodiny, pokud je Bisenius opravdu "ve hře". Uvidíme možná časem, zda má redakce expres.cz s románkem pravdu, nebo zda jde o jeden velký omyl…

Agáta Hanychová na focení titulky pro Dietu: Co o sobě prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.