Čerstvě rozvedená Agáta šokuje! TO JAKO VÁŽNĚ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čerstvě rozvedená Agáta šokuje! TO JAKO VÁŽNĚ?

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Foto Instagram)

Je to teprve chvíle, co se Agáta Hanychová (35) rozvedla a stala se tak exmanželkou herce Jakuba Prachaře (37). Našla však prostor pro zhodnocení všeho dosavadního, čeho lituje a z čeho se do budoucna poučila.

Z konce manželství radost nemá. Přeci jen o něm měla představu jako o něčem, co vydrží napořád. Momentálně je ale spokojená. „Každého člověka, který má nějaké city, to zasáhne. Ani ne kvůli tomu, že to skončilo, ale hlavně proto, že on sám selhal. Měla jsem vysněné, že budu mít jednoho manžela na celý život, což se mi bohužel nepodařilo. Jinak se ale cítím krásně,“ svěřila se webu eXtra.cz.

Agáta Hanychová - nový vztah, rozvod

Video se připravuje ...

K takovému stavu cesta trvala – původně uvažovala o tom, že by dceru (3) Jakubovi vůbec nepůjčovala. Sama ale pochází z rozvedené rodiny, a tak ji nakonec tyto myšlenky přešly. „Jsem sama z rozvedené rodiny a vím, jak to moje máma skvěle zvládla, tak mi strašně pomohla osobní zkušenost. Chápu, že pro holky je to těžké, ale na druhou stranu chlapi mají na děti stejné právo jako my,“ přiznala modelka.

Za sebe doufá, že se vztahy s bývalým manželem postupně zlepší, jako se to podařilo u otce jejího prvorozeného syna Kryšpína (9). Uvědomuje si však, že to chce čas. Zatím spolu vychází při předávání dcery bez problémů, což může znamenat cestu k lepšímu. „Když si předáváme dceru, normálně se spolu bavíme jako kámoši. Ptám se ho na práci, on se mě ptá na tu mou, ale že bychom šli spolu jen my dva na oběd, to vážně ještě není aktuální,“ dodala Hanychová.

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák

Video se připravuje ...

Nakonec přiznává, že si dovede představit se znovu vdát. „Ctím instituci manželství, navíc nechci umřít jako rozvedená paní. Chci mít v občance něco jiného,“ řekla v závěru modelka a influencerka.



Přečtěte si
jity
13. 10. 2020 • 09:12

amej já ji to také přeji, ale to by proto ta Agáta musela také něco udělat. Zatím střídá partnery jako ponožky. Co si od toho vezmou její děti do života?

-bello-
12. 10. 2020 • 11:50

to: dutch
? ? ?

-bello-
12. 10. 2020 • 11:48

to: ....mejlika ....
máš pravdu, špulinda ze Suchdola bude asi chytrá holka.
Co chytrá ! Ona je geniální!
Sama dala do placu, že zvládla testy do MENSA .
Jupíííí , ty jsi tupá jako ona !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.