Rozvod Agáty a Jakuba na spadnutí: Nečekaná čára přes rozpočet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Rozvod Agáty a Jakuba na spadnutí: Nečekaná čára přes rozpočet!

Rozvod Agáty (35) a Jakuba Prachařových (36) je na spadnutí.
Rozvod Agáty (35) a Jakuba Prachařových (36) je na spadnutí. (Foto Aha! - Martin Hykl, Instagram.com, profimedia.cz)

Rozvod Agáty (35) a Jakuba Prachařových (36) zbrzdila karanténa. Nyní to však vypadá, že by modelka mohla být  brzy svobodnou paní. Agáta má jasno v tom, jaké příjmení po oficiálním rozvodu bude nosit ona a čeho všeho se vzdá.

„Rozvod jde konečně do finále a myslím si, že na konci srpna už budeme rozvedení,“ svěřila se Blesku Prachařová.  Vzhledem k tomu, že manželé už víc než půl roku žijí odděleně, tak jde v podstatě jen o finanční vyrovnání.

Modelka musela dle Blesku vyplatit manžela z jejich společného domu v pražském Suchdole. Ačkoliv Agáta nemá o práci nouzi, tolik peněz neměla, proto jí pomohla máma Veronika Žilková (58), která prodala chalupu v Orlických horách za šest milionů korun.

Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem:

Video se připravuje ...

Před časem si modelka na sociální síti změnila příjmení z Prachařová na Hanychová a z prstu nechala vymazat vytetované K.  Je tedy jasné, že  po rozvodu nemá v plánu si nechat manželovo příjmení. „Změním si jméno a budu zase Hanychová. Prachařová se mi nikdy nelíbilo, ale zamilovaný holky to dokážou překousnout, a to byl i můj případ,“ prozradila.

Ačkoliv po odloučení s manželem měla modelka pár známosti, momentálně nikoho nemá. „Jsem teď sama a u mladých kluků jsem v poslední době neměla moc štěstí, tak se budu teď dívat po někom starším a rozumnějším,“ má jasno Prachařová, která má dvě podmínky pro výběr budoucího partnera. „Měl by mít lepší auto než já a taky lepší dům,“ svěřila se dle Blesku.

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
10. 7. 2020 • 11:39

Fakt krá@va, jde jen po majetku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.