Mariana Prachařová: Překvapivé vyjádření o expartnerce bratra Jakuba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mariana Prachařová: Překvapivé vyjádření o expartnerce bratra Jakuba!

Mariana Prachařová s maminkou Danou Batulkovou s rouškami
Mariana Prachařová s maminkou Danou Batulkovou s rouškami (Instagram)

Mariana Prachařová (26) během karantény odstěhovala ke své rodině. Velkou část karantény trávila také s bratrem Jakubem Prachařem (36). Sourozence společně strávený čas více sblížil. Nyní dcera Dany Batulkové  (62) vůbec poprvé promluvila o jeho poslední známosti.

Společný čas si Mariana s rodinou užívala plnými doušky. Se svým bratrem se vrátili do svých někdejších dětských pokojíků. „To byly takové vzpomínky na staré časy, moc příjemné. Jsem ráda, že rodina byla pohromadě,“ prozradila pro Expres.cz Marina.

Zpěvačka příliš o soukromí svého bratra nemluví, nevyjadřovala se ani k jeho rozchodu s Agátou Hanychovou (35).  O to větší bylo překvapení, když promluvila o jeho expartnerce topmodelce Denise Dvořákové (28). "Denisa se mi líbí, je to fajn holka, ale dál bych to nekomentovala," znělo Mariany první vyjádření okolo bratra Jakuba.

Mariana také přiznala, že ji bratr hlídá jako ostříž. Randit s jeho kamarády má přísně zakázané. „To mám zakázané, začít si s jeho kamarádem, na to si mě dost hlídá. Ale až poslední dobou. Jsme od sebe jedenáct let, dřív to tolik neřešil, ale teď se na mě nesmí nikdo ani podívat," řekla na adresu svého bratra, který si svou sestru hlídá jako oko v hlavě!“ svěřila se sympatická blondýnka Expres.cz.

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
20. 6. 2020 • 16:51

Co to je za paní?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.