Prachařová v koncích? Musela jí pomoct bráchova topmodelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prachařová v koncích? Musela jí pomoct bráchova topmodelka!

Mariana Prachařová
Mariana Prachařová (Profimedia)

Kvůli lenosti a nemoci přibrala. Proto se Mariana Prachařová (26) rozhodla, že během karantény půjde do sebe a pustí se do cvičení a zdravé výživy. Sama to ale nedala a musela jí pomoci i partnerka Jakuba Prachaře (36).

„Začala jsem se po roce hejbat, tak jsem se rozhodla vás tu tím denně otravovat. Už přes měsíc každej den cvičím, nebo se nějak hejbu (dneska mám asi poprvé day-off, včera jsem byla na dlouhý procházce a v sobotu dokonce běhat, ale to tedy zase po dlouhý době a naposled) a začínám tomu přicházet na chuť…

Takhle, líná jsem furt, ale už musim říct, že se cítím provinile, že jsem dneska nic neudělala. Ale jen vám chci sdělit, že chodím na pás, teď mi Denisa Dvořáková sepsala kruháče, jím krabičky a vyřadila jsem alkohol. To je teda asi to nejtěžší, co vám budu povídat,“ svěřila se svým fanouškům Prachařová. Není divu, že Mariana požádala o pomoc právě bratrovu partnerku. Topmodelka Denisa Dvořáková má totiž vymakané tělo a určitě moc dobře ví, jak pořádně vypotit kila navíc!

Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
23. 4. 2020 • 15:04

Kdo je ta paní? Co dokázala? Co umí? Čím je výjimečná, že se o ní píše? Je to někoho známá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.