Bossové utřeli! Bohdalová vyřkla rezolutní "NE" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bossové utřeli! Bohdalová vyřkla rezolutní "NE"

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (archiv Blesku)

Jiřina Bohdalová společně se společně s Jakubem Prachařem a Liborem Bouček objeví v nové zábavné show Zlatá maska.  Volba herečky v porotě je ze strany televize sázka na jistotu, proto není divu, že se jí všichni pokoušeli vyjít vstříc.

V zábavné show si Bohdalová a další zahrají na detektivy, kteří budou pátrat po tom, která známá osobnost se skrývá v kostýmu např. pandy nebo chobotnice. Kvůli absolutnímu utajení se natáčení uskutečnilo v maďarské metropoli Budapešť.

Jelikož natáčení bylo velmi náročné, snažilo se vedení show herečce vyhovět v jednom jejím požadavku. Stejné přání měl i populární slovenský moderátor, divadelní a filmový herec Michal Hudák. Oba se dle webu Plus jeden deň rozhodli odmítnout pomoc stylistů a do show si přinesli vlastní oblečení.    

„Hudák si nosí svá oblíbená saka i do Inkognito, proto na tom trval i teď. Paní Bohdalová má svůj styl, je zvyklá na své kousky oblečení. Řekla proto tvůrcům, že si přinese vlastní outfity, "prozradil zdroj Nového Času. Že jsou oba skromní, potvrdila i samotná televize. „Našim detektivům jsme se snažili vyjít co nejvíce vstříc," vysvětlila PR manažerka televize Kateřina Gajdošíková.

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.