Libor Bouček otevřeně: Tohle nedokážu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Libor Bouček otevřeně: Tohle nedokážu...

Libor Bouček
Libor Bouček (archiv Blesku)

Většina celebrit v dnešní době vydělává pomocí sociálních sítí pořádné sumy. Pokud si například otevřete profil Leoše Mareše (44) nebo Elišky Bučkové (30), nebude trvat dlouho a narazíte na nějakou reklamu. Odepřít si snadno vydělané peníze, to chce kuráž a ne každý to dokáže. Jedním z těch, kteří s tímto směrem neubírají je Libor Bouček (39).

Reklamou se na sociálních sítích dají vydělat neskutečné peníze, přesto se najdou osobnosti, které se tomuto způsobu získávání peněz vyhýbají.  "Živý přenos je super. My se potkáme, pokecáme si a to, že to někoho zajímá, že se nám tam kontinuálně drží 450 lidí, mi přijde úplně bezvadné. Ale že bych teď řekl: 'A mimochodem, zapomněl jsem vám říct, že tahle tužka je úplně skvělá a umím s ní psát na papír i zeď. Kdybyste chtěli, popojeďte prstem nahoru, tahle tužka tam bude pro vás, a když zadáte heslo Liborova tužka, dostanete deset procent slevu,' to mi přijde úplně bizarní. Instagram je nějaká osobní zpověď a dělat z ní byznys je takové zvláštní," přiznal Bouček dle týdeníku Sedmička.

"Mně se to nelíbí a přijde mi hrozně divné, že to lidé dělají. Nelíbí se to mně, protože já to nedělám, i když u těch lidí to respektuju, chápu a každý se živíme, jak dokážeme,“ řekl Bouček, jehož koles Mareš si právě tímto způsobem vydělává nemalou sumu. Dle Sedmičky si za každou reklamu na Instagramu účtuje rovných čtyři sta tisíc korun.

Propagovat výrobky a za úplatu doporučovat zboží fanouškům, toho se od Boučka jeho příznivci zřejmě jen tak nedočkají. Moderátor však přiznává, že to, jaký má postoj nyní, může být za pár let jiný. "Kdo ví. Třeba k tomu časem dospěju, zatím to nedokážu," řekl dle Sedmičky Bouček.

Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.