Boučkova noční můra: Panika z konce manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Boučkova noční můra: Panika z konce manželství

Libor Bouček s manželkou Gabrielou
Libor Bouček s manželkou Gabrielou (Blesk:Czech News Center / Pavel Machan)

Ačkoliv patří mezi nejúspěšnější české moderátory, v lásce míval Libor Bouček (39) docela smůlu. Dvě jeho manželství skončila pomalu rychleji, než začala. Proto si podle webu Extra.cz hodně váží toho, že třetí žena Gabriela, jíž navlékl snubní prstýnek vloni v srpnu, zatím „úhybné manévry“ nemá.

„Na mé ženě je nejobdivuhodnější to, že to se mnou vydrží. Už tu byly různé takové, které to nevydržely,“ řekl s humorem sobě vlastním v rozhovoru s Evou Decastelo.

„Doufám, že za deset let budou dominantní součásti domácnosti neměnné, že budeme pořád ve stejném složení. To znamená, že mě žena nevyhodí,“ svěřil Libor Bouček moderátorce svoje osobní přání.

Nutno podotknout, že dobře ví, o čem mluví. „Spálil“ se už dvakrát. Jeho první manželkou byla slovenská moderátorka Mariana Ďurianová, rozvedli se po půl roce. V roce 2009 si vzal advokátku a tenistku Janu Hlaváčkovou. Po čtyřech letech šli ale od sebe.

Libor Bouček o své svatbě s misskou Gábinou: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.