Rozvod na spadnutí? Žárlivé scény u Marešů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rozvod na spadnutí? Žárlivé scény u Marešů!

Mareš měl doma dusno.
Mareš měl doma dusno. (Foto ara)

Leoš Mareš (43) měl doma pořádné dusno! Kolegové Libor Bouček (38) a Patrik Hezucký (49) mu vybrali do soutěže o dovolenou snů v Las Vegas opravdu atraktivní protihráčku, která se nebála vystavit své ženské přednosti. To se pochopitelně nelíbilo jeho manželce Monice (44).

Každý týden vybere Bouček a Hezucký jednoho šťastlivce, který přijede do rádia a v přímém přenosu se utká s Marešem ve vědomostní soutěži. Do třetího kola byla vybrána atraktivní slečna Nikola. U každého soutěžícího se zaznamenává jeho příchod do studia, jinak tomu nebylo ani v případě mladé slečny.

Krásná soutěžící však nezaujala pouze Mareše a další přítomné, ale také jeho manželku. Nikol přišla spoře oblečená s úsměvem od ucha k uchu, což nezůstalo bez povšimnutí. Mareše tak po příjezdu domů čekala pěkně studená sprcha.

„Ty mi voláš, kde jsem, já ti řeknu, že jsem na snídani s kamarádem, ty mě seřveš a pak vidím, co ti tam chodí jako za lidi? Jako jestli to vybírá Libor, tak ať jede Libor s ní,“ spustila Monika na Leoše, který si manželčin výstup zaznamenal na telefon.

„I kdyby vyhrála, tak nikam neletí! To ti je doufám jasný…nebo takhle, neletěl bys ty, ať si letí Libor,“ pokračovala. „A proč měla paní tílko, když je venku 8 stupňů. To by mě taky zajímalo,“ dodala Monika.

 Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
10. 10. 2019 • 11:57

Typické manželství "celebrit"

majojo
9. 10. 2019 • 20:28

Který z té dvojky na fotce je Mareš?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.