Marešovi odráží útok: Odskákal to zeťák Pawlowské | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marešovi odráží útok: Odskákal to zeťák Pawlowské

Leoš s Monikou neodpouštějí?
Leoš s Monikou neodpouštějí? (Foto ara)

V Česku má jeden z nejvlivnějších Instagramů oblíbený moderátor Leoš Mareš. Na svém profilu propaguje různé značky, vydělává slušné peníze a čas od času promaže své fanoušky.  Čistku údajně provádí i jeho manželka Monika. A důvod? Prý nedokážou vstřebat kritiku.

Kdokoli jim na sociální síti něco vytkne nebo vyjádří negativní názor, je údajně bez milosti vymazán a zablokován. Dle týdeníku Sedmička zeť Haliny Pawlowské si před časem vystřelil z Moniky, když ji přirovnal k postavě modré barvy kůže z filmu Avatar.  Za nejapný žert si však Tomáš Břínek vysloužil zablokování. Stejně dopadli i fanoušci, kteří jeho vtip podpořili.

„Mě si Leoš zablokoval za příspěvek výše. On to tu asi čte, je to vážně pražský mačo, co čeká pouze komentáře – super, jsi borec, jsi mistr světa. Jinak si to nedovedu představit,“ svěřil se jeden z uživatelů dle týdeníku Sedmička. „Taky jsem zablokovaná, už asi tři roky. A to jsem jen napsala, že je mi více sympatická jeho žena první žena Monika, tehdy ještě manželka…Nic tak hroznýho,“ napsala fanynka.

„Já jsem nenapsala žádný negativní komentář. Jen na jedné fotce měla Monika hrozně malé boty a lezly jí ven prsty. Tak jsem napsala: Sluší, ale Monika by potřebovala větší boty. Pod tím se objevila vtipná diskuze, tak nás smazal všechny. Citlivka,“ postěžovala si dle týdeníku Sedmička jedna, z dnes už nejspíš bývalých, fanynek.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
25. 1. 2020 • 13:56

Vždyť Avatar říká Monice Leoš. Sám to blil do médií.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.