Karel Gott (79) v teplákách: KDO HO TAKHLE PONÍŽIL? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott (79) v teplákách: KDO HO TAKHLE PONÍŽIL?

Karel Gott
Karel Gott (Foto: archiv D. Gottové, T. Tolkki)

Mistr a tepláky? Kdo to jakživ viděl! Karel Gott (79) teplákovou kulturu z duše nenáviděl celý život. Byl to tedy šok, když se náš národní poklad objevil v pražské O₂ areně před šestnáctitisícovým davem v tomto oblečení. Národ křičí: Kdo ho takto zostudil?


Tepláky s křiklavým nápisem ve vnějším švu, blankytně džínová bunda a rudá mikina s kapucí z teplákoviny. A k tomu robustní tenisky na platformě, které stabilní krok nejistí. V takovém diletantském ohozu by neuspěl ani mladý raper, natož vždy romantický tenor. Karel si umí udělat legraci sám ze sebe, což dokázal v mnoha televizních estrádách. Jeho oblečení na koncertě Leoše Mareše (43) už ale bylo na hraně.


„Já pana Gotta na pódium neoblékal. Pokud vím, o jeho outfit se postarala v Pařížské ulici LBM v součinnosti s jeho ženou Ivanou a jí blízkým stylistou Chrástkem,” prozradil deníku Aha! Filip Vaněk (41), elitní stylista a kreativní ředitel multibrandu The Store, jenž měl jako vždy výpravu k efektní show na starost. A potom si neodpustil: „Měl bych se zdržet komentáře, možného napadení ze střetu zájmů, ale při pohledu na styling Mistra Gotta mi bylo do pláče.”
Co k tomu dodat? Snad jen to, že Karel byl celou svou kariéru ztělesněním elegance a noblesy s velmi vytříbeným vkusem.

Přátelé: Ani bačkory nenosil...
Ani jeho přátelé nechápou, proč se k takové hře za hranou soudnosti vždy navýsost elegantní zpěvák propůjčil. „Karel a tepláky? Nebo domácí oblek? Nikdy. Byl zvyklý i doma na perských kobercích chodit v lakýrkách. Bačkory? To raději chodil bos,” řekl deníku Aha! zdroj, který byl Slavíkovi kdysi opravdu velmi blízko.
„Tuhle teplákovou a bačkoroidní kulturu opravdu neměl rád. V osmdesátých letech byl také zjevením pro mnohé domácnosti, které navštívil. Vůbec ho nenapadlo, že by se měl přezout. A stejně tak bylo velké překvapení pro jeho hosty, když k němu přišli na Bertramku, měli boty od bláta a on pravil: Nezouvejte se!” komentoval zase jiný Karlovi velmi blízký člověk. A pak s úsměvem dodal: „Docela jsem žasl, když jsem u něho nedávno po dlouhé době byl a on mi otevřel v bačkorách. Inu, manželky jsou mocné čarodějky.“

Karlova reakce pro Aha!: Ten nápad nebyl můj...
„Jsem rád, že můj outfit vzbudil váš zájem! S nápadem přišel stylista Dušan Chrástek a mně se jeho výběr oblečení moc líbil. Jeho smyslem bylo oslovit publikum, které přišlo na unikátní show Leoše Mareše. Protože se nejednalo o můj koncert, ale byl jsem pozván jako host, zvolil jsem oblečení, které pro mě není typické, ale i tak podléhá trendům světových módních domů. A že můj outfit zaujal, svědčí i více než 78 000 lajků na mém Instagramu. Pročítal jsem si všechny komentáře a jsem rád, že jsem získal pochvalu i mladší generace.“

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
1. 6. 2019 • 14:21

Mně ta Gottova žena silně připomíná Áju z "Ulice". I podobou. (A nejen tou!) Nehrozte se, paní Ivanko! Ona je ta Ája moc pěkná ženská!!!

Platenik
21. 5. 2019 • 22:05

Mistr už neví co se s ním děje, s největší pravděpodobností za tím stojí ta jeho nenažraná žirafa s kobylí hlavou.

ivan.stelc...@...
21. 5. 2019 • 14:35

Tak tady už přestává i *** smrdět.Je to tragický pohled na "mistra",z kterého už nic nezbylo....

Zombie_1
21. 5. 2019 • 14:04

Karle, to není na pochvalu ani na údiv. Po vzhlédnutí fotek mi tě přišlo hrozně líto. Z elegána se z tebe stal kašpar na šňůrkách vedený tou tvojí hyenou nenasytnou. 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.