Kdo si to vůbec dovolil? Okradli Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kdo si to vůbec dovolil? Okradli Gotta!

Karel Gott
Karel Gott (Profimedia.cz)

Aby šel s dobou, založil si oficiální profil na Instagramu! Jenže Karlu Gottovi (79) ho během několika málo hodin napadli hackeři a tak teď zpěvák nemůže na svůj profil na čím dál více populární sociální síti.

„Vítám vás na svém prvním a oficiálním instagramovém účtu, mějte se krásně, v tento hezký sváteční den, oslavte ho každý po svém. Těším se na vás, že se teď budeme vícekrát vidět,“ řekl Gott 8. května v prvním videu, které na Instagramu ve středu zveřejnil. Profil začal okamžitě nabírat tisíce tzv. sledujících. Jenže v následujících hodinách se do něj nabourali hackeři.


Video zmizelo
Ti nejprve video s Mistrem v kostkované košili smazali a pak samotnému zpěvákovi a jeho managementu zabránili se na profil dostat. „Díky podpoře Leoše Mareše, který o tomto profilu informoval na svém Instagramu, přibylo do večera 30 tisíc followerů. Krátce před 20. hodinou byl zřejmě profil pana Gotta napaden hackery, jelikož ani on sám se k němu nemůže dostat,“ sdělila zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Právě ta Karlovi profil založila a chtěla mu s jeho správnou pomáhat. Teď společně se Slavíkovou manželkou Ivanou (43) se správci Instagramu celou situaci řeší.

Pozor na falešné stránky
Na Instragramu se v posledních hodinách začaly objevovat další profily s titulkem Karel Gott-oficiální. Jsou ale falešné! Na svém Instagramu na to několikrát upozornila Mistrova dcera Charlottka (13). „Zaráží nás, že někdo cizí založil další profily Karla Gotta, které se tváří jako oficiální. Jakmile bude vše vyřešeno, pan Gott bude o svém jediném oficiálním profilu na Instagramu informovat prostřednictvím svého Facebooku,“ dodala mluvčí Stolzová.

Na koho už si také hackeři posvítili:
Alice Bendová (45), herečka
Andrea Bezděková (24), Česká Miss 2016
Anička Slováčková (23), zpěvačka

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
12. 5. 2019 • 01:30

Výše uvedený článek částečně je NESMYSL, nebot’ Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta i není manažerkou Karla Gotta a proto nikdo nemá právo psát, aby Ivana Macháčková se jmenovala “Gottová”. Ivana Macháčková ve skutečnosti nemá u Karlu Gottovi nic hledat a nemá nic chtít, co se týká Karla Gotta! Obrazy ve článku s Karlem Gottem a Ivanou Macháčkovou jsou fotomontáže!!!

Karel Gott OPRAVDU ve skutečnosti není ženatý a jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! To jsou fakty, což už potvrdil pan Felix Slováček, který se zná velmi dobře pracovní a v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966, nebot’ pan Felix Slováček řekl pravdu, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, že Ivana Macháčková pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač a že Karel Gott zakazoval Ivaně Macháčkově, jít do ložnici Karla Gotta.

Taky je fakt, že Ivana Macháčková ve skutečnosti je vdaná s jiným mužem a svatba byla v Německu. Dne 12.06.2018 během koncertu Karla Gotta v Pražské O2-aréně byla vidět velká fotografie s Ivanou Macháčkovou a tam je vidět, že Ivana Macháčková má na pravé ruce manželský prstenek (viz: http­s://ww­w.ex­pres­.cz/fo­to.as­px?r=dx-zpra­vy&c=A­180613­_12025­5_dx-zpra­vy_kri­o&fo­to=KRI­73f61f­_PIT­T3015­.JPG). V Česku lidé mají manželský prstenek po svatbě na levé ruce. V Německu lidé mají po svatbě manželský prstenek na pravé ruce. To je fakt!

Karel Gott nikdy neřekl, že Ivana Macháčková je pro Karla Gotta ta pravá, protože Ivana Macháčková je velmi sobecká a drsná žena, která chce lidi jenom využit a Karel Gott ve skutečnosti nemiluje Ivanu Macháčkovou a obráceně. Dále je fakt, že ve skutečnosti Ivana Macháčková, Blanka Krejčí, Aneta Stolzová i Lida Sekaninová pro Karla Gotta nic nedělají, protože jsou to ženy, které chtěji celebrity jenom využit. Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Mnohé fotky v médiích s Karlem Gottem, těmi ženami, Charlottkou Ellou a Nellynkou jsou fo

zamlzena
11. 5. 2019 • 10:04

Měl se vykašlat na hloupou módu. Je to jen ztráta času.

-bello-
11. 5. 2019 • 09:45

Nenapadli jen instagram, ale i fcb !!! V poslední době je toho plno !
Gott není jediný, kdo se k účtu nemůže dostat.Naposledy o tom u Vondráčkové psala Leonie Svoboda .
Je dost směšný chtít pro potvrzení účtu posílat copy občanky , nebo výpisu z účtu!

aveneta
11. 5. 2019 • 08:30

Hlavně okradl čas Gotta o hlas....jo stáří, ta jeho nová píseň s dcerou je řekněme slušná v textu a jeho smyslu, dcerka dobrý hlas v jejím věku, ale u Gotta bída s nouzí....nejen rozsah hlasu, ale i to příšerné "přišišlávání" v hláskách s-š-č to bývá časté u nových zubů, někdo se to naučí zvládnout, někomu to již zůstane...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.