Drobný po inspekci na Bertramce: Na plná ústa o aktuálním stavu Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drobný po inspekci na Bertramce: Na plná ústa o aktuálním stavu Gotta

Aktuální foto Karla Gotta.
Aktuální foto Karla Gotta. (Facebook)

Čtyřiasedmdesátiletý zpěvák navštívil svého o pět let staršího kamaráda v jeho pražském vile. Jak vnímá jeho skutečnou zdravotní kondici po všech těch spekulacích o utajených problémech a dokonce skonu?

„Bylo to příjemné odpoledne, kdy jsme vzpomínali na některé události z konzervatoře. Dost nám v tom pomohla právě Ivana, protože pro knihu, kterou s Karlem píší, sehnala i vysvědčení s ne zrovna nejlepšími známkami. A to i z chování kvůli různým našim absencím. Co se týče Karlova stavu: ani jeho stav, ani můj není takový, jako třeba před deseti lety. Ale stále je vtipný a hlavně jsem byl rád, když jsem viděl, s jakou péčí se o Karla stará Ivana. Slíbil jsem, že pomůžu s výběrem fotek i s přípravou oslav k jeho osmdesátinám,“ popsal svůj pohled na zdraví Karla Gotta zpěvák Milan Drobný na webu Blesk.cz.



Přečtěte si
Zombie_1
24. 4. 2019 • 11:21

Tato zpráva už proběhla a psalo se, že to byla snídaně a Ivuš dělala lívance. Teď je to odpoledne, tak do třetice napište to samé s večeří. Ať máme ucelený den na Bertramce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.