Karel Gott (79): VZALI MU VELKOU ROLI. Kvůli zdraví… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott (79): VZALI MU VELKOU ROLI. Kvůli zdraví…

Karel Gott
Karel Gott (Profimedia.cz)

Po zrušení narozeninového koncertu v O₂ areně odvolal Karel Gott (79) další důležitou pracovní zakázku! Od dubna měl s režisérem Tomášem Magnuskem (34) natáčet nový film Plavčík. Hrát v něm ale nakonec nebude! 

Zpěvák na hlavní roli v komedii kývnul už v roce 2017. Natáčení začíná už na přelomu března a dubna a nyní vyšlo najevo: Karel svoji účast nakonec zpochybnil a roli mu tak vzali! „Řediteli Barrandova na to nejprve kývnul! Ale jeho management nakonec na začátku roku oznámil, že to Karel nezvládne. Proč, to je asi jasné. Určitě se necítí dobře,“ řekl Aha! zdroj ze štábu. Sám Magnusek až do uzávěrky tohoto vydání na náš dotaz telefonicky ani prostřednicvtvím SMS nereagoval.

Magnusek se hned snažil najít náhradu a spojil se s fotografem Janem Saudkem (83). „Byl osloven, ale odmítl! Chce se držet svého a zůstane u fotografování, malování a psaní,“ prohlásila Saudkova manžela Pavla (38). Kdo se nakonec ve snímku postaví vedle další velké hvězdy Jiřího Krampola (80) tak není úplně jasné. „Prachy na to prý jsou, tak uvidíme,“ komentoval přípravy na natáčení bavič.

Zbytek článku v tištěné verzi Aha!

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Paroubkovi se hádají o výživné a o porodu Jermanové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
30. 3. 2019 • 07:53

za sociku kdy vetsina chlapu chodila v monterkach a vataku s mastnyma vlasama byl Kaja obleceny ze zapadu krasavec No a casem jsou muzi paradnici daleko atraktivnejsi ! Hlas nema, kozi leninska bradka nikomu neslusi ,uces strasny prestal deda o sebe pecovat. Deti male, manzelka mlada tu lituji nejvic ,zadne vily nenanahradi mladeho partnera .Ma ocistec a treti dite na Starost,opravdova tragedie , tvrdohlavy narcista nema miru v nicem.Nevi kdy odejit ,sislou mu zuby ,hadry komicke jak na vystoupeni tak v privatu ! Kasparci i Staidl -KOMEDIANTI

Zombie_1
24. 3. 2019 • 16:38

Gott není žádný herec, ale mohl být dobrý tahák, podle nich. Teď v tom stavu by to byl propadák. S Krampolem to taky nevyhráli, byl možná dobrý bavič, ale herec? To zase bude odpad. Kdo na takové braky dává prachy.

ivoadler
24. 3. 2019 • 16:36

Čert vem Gotta. Bude schopnej Krampol?

aveneta
24. 3. 2019 • 11:05

Stáří se nikdo nevyhne....Gott je už stařec a je to znát na jeho zpěvu, který je již bída oproti časům minulým a jako herec to už vůbec né i v té pohádce kde hrál menší roli působil komicky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.