Gott přišel o svou lásku: PŘÍSNÝ ZÁKAZ OD VYSTRAŠENÉ IVANY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott přišel o svou lásku: PŘÍSNÝ ZÁKAZ OD VYSTRAŠENÉ IVANY

Chudák Karel...
Chudák Karel... (Foto Kalendář Proměny a ara )

Pořídil si první velkoprostorové  rodinné auto v životě, šoférovat ho ale nesmí. Karel Gott (79) má podle zdroje Aha! dokonce »zákaz« usednout za volant jakéhokoli automobilu. Rodina si to nepřeje. Bojí se o něj!

Rodina ho nenechá usednout za volant, byť chce popojet jen pár metrů. Z Bertramky, kde žije, na Anděl do oblíbeného lahůdkářství, kam léta jezdil pro vína a různé delikatesy. „Karel měl doma návštěvu. Když ji vyprovázel ke dveřím, poprosil tchyni, ať mu podá klíčky od vozu, že si zajede do lahůdkářství pro víno a sýry,“svěřil Aha! zdroj z Gottova blízkého okolí. Tchyně Blanka zavolala na Ivanu: „Můžu dát Karlovi klíčky?“ A seshora se ozvalo: „Ne!“ Zpěvákovi nezbývá nic jiného než se smířit s tím, že na luxusní auta vydělává svým zpěvem. A nového »medvěda« si může jen prohlížet…

Slavíkovy bouračky

1966
Utržený nos
K havárii došlo v Praze na Vinohradech roku 1966. Milan Chladil mu předváděl čerstvě zakoupený vojenský Jeep. „U Náměstí Jiřího z Poděbrad Milana přestal v zatáčce Jeep poslouchat. Narazili jsme do stromu, já jsem prolítl hlavou oknem,“ popisoval Gott nehodu. Naštěstí jel za nimi Jiří Štaidl. Mistr si vytáhl z obličeje střep a začal krvácet. „Kdyby tam nebyl Jirka, který mě okamžitě odvezl k profesoru Sedláčkovi do Vinohradské nemocnice, nevím, co by se stalo. Vezli mě rovnou na sál. Řekli mi, že kdyby mě přivezli později, musel bych na plastiku tváře. A to jsem si ještě držel v ruce nos, který mi museli přišít,“ doplnil.

1973
Vylétl ze zatáčky
V červnu 1973 sice bylo vedro, jenže po dešti byl asfalt jako mýdlo. A zatáčky v Novém Strašecí klouzaly. „V jedné jsem udělal se svou Alfou Romeo několik přemetů. Zachránilo mi život, že jsem nebyl připoutaný,“ tvrdil Karel. „Přeskočil jsem na zadní sedadla, schoulil se a chránil si hlavu. Střecha byla po nárazu stlačená do úrovně dveří,“ vzpomínal.

1982
Vykopl sklo
Další vážná autonehoda potkala Zlatého slavíka v zimě 1982 kousek za Plzní. Tehdy jezdil v mercedesu, kabrioletu s pevnou zatahovací střechou. Na sněhu dostal smyk a přes střechu se kutálel do vykáceného lesa. „Vůz byl celý v elektrice a všechno přestalo fungovat. Akorát jsem natankoval plnou nádrž, takže mi bleskly hlavou záběry z filmů, kdy auto vybouchne. Vzpomněl jsem si na další film, kde nějaký člověk vykopával sklo. Tak jsem to zkusil,“ popsal hrůzný moment.

1983
Vytapetováno...
O rok později v Německu boural se Saabem. Na mokru dostal smyk a narazil bokem do svodidla, které ho odrazilo k jedoucímu kamionu. „Otevřel se mi kufr a z něj všechno vylétlo ven. Akorát jsem si vezl domů tapety. Rozvinuly se a nádherně vytapetovaly stráně. Policajti se bavili,“ popisoval už s úsměvem nehodu.





Přečtěte si
sestra
2. 1. 2019 • 12:15

Problem je, ze seniori nejsou soudni.

vivvien
2. 1. 2019 • 10:32

Vystrašená Ivana? Ha ha. Chce ho mít pod kontrolou. Tak to vypadá, že i na záchod chodí s ním, a čumí do mísy, jestli náhodou nevyseděl zlaté vejce. Kvočny už ho mají v hrsti. Tchýně se ptá Ivany, jestli mu může dát klíče? Karle to nemyslíš vážně. Jsi ještě chlap? Jsi ještě svéprávný? 🤯

alena.sheffield
1. 1. 2019 • 14:55

Jezdi nesmi podle vas,ale delat deti...😉

aliali
31. 12. 2018 • 12:05

Jak znám bulvár ono to bude všechno jako vždy jinak!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.