Karel Gott (79): Rychlý převoz kvůli vyčerpání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Gott (79): Rychlý převoz kvůli vyčerpání

Karel Gott
Karel Gott (Martin Hykl, profimedia.cz)

Ještě není po prodělaném zánětu dýchacích cest úplně fit, přesto už naplno pracuje! Karel Gott (79) se o víkendu po 35 letech vrátil do slovenského města Ružomberok, kde odzpíval hned dva vánoční koncerty. A kvůli chatrnému zdraví na ně raději dorazil vrtulníkem!

Tento způsob cesty z Česka na Slovensko objednala zpěvákova manželka Ivana Gottová (42), aby Karel nemusel cestovat dlouhé hodiny po zemi a jeho už tak oslabený organismus nebyl vystaven negativním vlivům, jako jsou kolony či špatné počasí.

Zákaz styku

S celou rodinou pak zpěváka pořadatelé ubytovali v horské chatě, kde byli Gottovi stranou od veřejnosti. Na vystoupení je vozili černým mercedesem do sportovní haly, kde panovala přísná bezpečnostní opatření. V pokynech od Ivany Gottové podle slovenských médií stálo: Ke Karlovi se nikdo nepovolaný nesmí dostat!

Chraptěl, ale…

„O Ružomberoku jsem slyšel samé chvály! Jsem rád, že se nám podařilo zorganizovat dva koncerty,“ pochvaloval si před tím prvním Slavík. Během obou vystoupení bylo nicméně slyšet, že zpěvák kvůli pozůstatkům zánětu dýchacích cest občas chraptěl. Přesto dal do vystoupení maximum!

Je božský

Energii mu mimo jiné v zákulisí dodalo setkání s blonďatou moderátorkou večera Luciou Barmošovou (36). „Tento muž je skutečně božský! Jsem vděčná, že jsem mohla strávit pár chvil v tomto krásném adventním čase s jeho písněmi a v jeho společnosti,“ napsala k fotkám Lucia, která se k Mistrovi nebezpečně tulila.

Vrátí se v lednu

Gott se na Slovensko už brzy vrátí. Ve čtvrtek 24. ledna ho čeká koncert v Košicích, na který si jako hosta pozval Martu Kubišovou (76).

 Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
11. 12. 2018 • 18:06

Přijde mi, že ho honí do práce Ivana.To má pořád málo? Vždyť on by měl odpočívat a mít rozum by měli mít oba dva.Ale Ivaně na něm zřejmě vůbec nezáleží a bude se moc divit, až ho zcela uštve.Je mi líto hlavně holčiček, ty ho ještě potřebují.

lalia
11. 12. 2018 • 14:24

Nevím co ještě chce děda Gott dokazovat.Je starý,nemocný,měl by skončit se zpíváním a užívat si důchodového věku v rodině.Vždyť dokázal moc.Jeho písně budou znít doma i ve světě mnoho a mnoho let i po jeho smrti.Kdo to má?.Lidé ho mají rádi a uznávají ho.Neměl by se zesměšňovat a ztrapňovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.