Gott v šoku, Ivana si mne ruce! Dlouholetá Mistrova milenka řekla DOST | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott v šoku, Ivana si mne ruce! Dlouholetá Mistrova milenka řekla DOST

Alice se rozhodla prodat obraz od Karla Gotta.
Alice se rozhodla prodat obraz od Karla Gotta. (Foto: Profimedia.cz, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Karel Gott (79) udržoval intenzivní vztah s Alicí Kovacsovou (52) skoro 35 let. Dlouholetému přátelství udělala přítrž až Ivana Gottová, které se tato známost ani trochu nezamlouvala. Snad zpěvákovu manželku potěší alespoň fakt, že Alice se začala vzpomínek na Gotta zbavovat.

„S Karlem nás pojí letité přátelství. Patří k těm krásným přátelstvím mezi mužem a ženou, která přežijí všechny časy, lásky, vztahy i nemoci. Přátelství naplněné spoustou šťastných, veselých, inspirujících setkání i s našimi společnými přáteli a dětmi. Karel je naším rodinným přítelem. Mám ho moc ráda,“ uvedla dříve Kovácsová pro Blesk.

Karel Gott dokonce namaloval pro Alici obraz na míru, jenže obraz z roku 2004 je na prodej. „Po zralé úvaze jsem se rozhodla, že dárek od Karla – obraz z roku 2004 s názvem Oldřich Nový a Anna Ondráková – prodám v aukci a část výtěžku věnuji Klinice hematologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze v čele s prof. MUDr. Markem Trněným, jehož tým lékařů Karlovi zachránil život,“ svěřila Kovácsová Blesku.

Obraz se bude dražit už 2. prosince, aukci pořádá prestižní galerie Kodl v pražském paláci Žofín. „Moc bych si přála. Aby Karlovo dílo posloužilo dobré věci a abych mohla takto symbolickou částkou pomoci dalším lidem překonávat jejich nemoci dodala Kováscová, která je manželkou hudebníka Ondřeje Havelky.

„Karel se ke mně stále vracel, protože jsem mu asi dávala něco, co v jiných vztazích nenašel. Možná to bylo mimo jiné proto, že jsem se ho nikdy na nic neptala, po ničem nepátrala, respektovala jeho uměleckou duši, a hlavně po něm nikdy nic nechtěla. Ani majetky, ani závazky,“ vysvětlovala Kovácsová, která se rozhodla zbavit vzácného obrazu. A vypadá to, tak že vzácné vzpomínky na vztah s Mistrem už pro ni ztrácejí na ceně. Dražba cenného díla možná nepotěší slavného zpěváka, ale jeho žena Ivana Gottová by mohla mít z pochopitelných důvodů radost.

 VIDEO Gotta u Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
15. 10. 2018 • 23:43

Smazali můj příspěvek.

borka30
12. 10. 2018 • 20:48

Co to meleš? Já jsem Ivana? Prý noblesní Alice, je to vlezlá ženská, která se chce jen opět zviditelnit na Gotovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.