Manželka chřadnoucího Gotta: 1,5 milionu na rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manželka chřadnoucího Gotta: 1,5 milionu na rakovinu!

Karel Gott s chotí Ivanou Gottovou.
Karel Gott s chotí Ivanou Gottovou. (Pavel Machan, Michal Protivanský, Paparazzi)

Své nadání zúročila pro dobrou věc. Ivana Gottová (53) namalovala obraz pro známý obchodní řetězec, který jej nechal natisknout na textilní nákupní tašky. Kromě obrazu je na tašce také umělecký podpis slavné dvojice. Karel Gott (79) si tak se svou manželkou přijdou na pěkný balík peněz, který se rozhodli věnovat rodinám s dětmi, které bojují s vážným onemocněním.

Na jedné straně plátěné tašky je malba ovoce a zeleniny v kruhu, pod kterou je jejich umělecký podpis a rok 2018. Na druhé straně je pak slogan kampaně daného obchodního řetězce >>Dejme přednost přírodě: Ivana a Karel Gottovi.

„Oslovení přišlo od obchodního řetězce. Protože smysl kampaně – upozornit na omezení spotřeby jednorázových plastů – souzní s životní filozofií a eko vnímáním Ivany Gottové, rozhodli se manželé Gottovi nápad podpořit,“ řekla Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová a potvrdila, že autorkou malby je skutečně zpěvákova manželka.

Podle dostupných informací si za propůjčení svých jmen pro aktuální kampaň a následně také věnování originálního obrazu mohou Gottovi inkasovat bez zdanění až půldruhého milionu korun. „Honorář se manželé rozhodli věnovat nadaci Dobrý anděl,“ řekla mluvčí Stolzová.

Nadace Dobrý anděl pomáhá rodinám s dětmi, které se vlivem nemoci, zejména rakoviny, dostaly do tíživé situace. Proč se manželé rozhodli věnovat peníze právě sem, není těžké uhádnout. Sám Gott před třemi roky bojoval s rakovinou mízních uzlin, a tak se do malých pacientů dokáže lehce vcítit.

 Gott a jeho dcera zpívají v pohádce: Podívejte se na premiéru jejich klipu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babatomanija
4. 2. 2019 • 20:09

hodně lidí se dožívá přesd devadesátku, tak držím palce.

aveneta
24. 1. 2019 • 12:01

No...ať si stařík Gott užije zbytek svého života s rodinou, ano býval dobrý zpěvák, ale je již za zenitem a jeho koncert bez play, tedy tzv. na ostro opravdu již nemá onu bývalou úroveň...jisté tony již nevytáhne a k tomu takové to "přišišlávání" asi má nové zuby, prostě dožívá ze svého jména a svých fandů staršího věku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.