Karel Gott (79): 5 dní tajně v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karel Gott (79): 5 dní tajně v nemocnici!

Karla doktoři varovali, aby se v mrazivých dnech nepohyboval venku. Neposlechl je!
Karla doktoři varovali, aby se v mrazivých dnech nepohyboval venku. Neposlechl je! (Foto Petr Adámek, Instagram.com, ara)

Sotva Karlu Gottovi (79) doktoři kvůli dalšímu nastupujícímu zánětu dýchacích cest doporučili, aby změnil klima a zkusil odjet ze zimního Česka za lepším vzduchem (Aha! informovalo), museli ho nakonec hospitalizovat.

Od středy do neděle, tedy pět dní, se o něj starali ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, protože se u něj zánět dýchacích cest rozjel naplno a hrozilo, že zasáhne i plíce. Informace o tom, že byl zpěvák hospitalizovaný, potvrdilo deníku Aha! několik zdrojů. „Pana Gotta už z nemocnice propustili,“ doplnila je pak včera zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Zlobivý pacient

„Karel doktory velmi zlobí! Na začátku minulého týdne k nim přijel s tím, že se po pobytu na horách necítí dobře. Přitom mu jasně doporučovali, aby se v mrazivých dnech zdržoval venku minimálně,“ svěřil nám zdroj ze zpěvákova okolí. Místo toho Gott na začátku února dováděl s rodinou ve Špindlerově Mlýně a pak byl také na zasněžené chalupě v Doubici. Po návratu do Prahy putoval rovnou do nemocnice.


Byl na vozíku

Další atak respiračního onemocnění oslabil jeho tělo natolik, že ho lékaři po nemocnici převáželi na vozíku. „Viděla jsem ho v sobotu, jak ho vezli na ambulanci na odběry. Na sobě měl bundu a tepláky a na obličeji měl roušku,“ popsala deníku Aha! čtenářka, která Gotta v nemocnici viděla.
Karel je teď v domácím léčení a na to, aby se dal úplně dohromady, má do příští soboty 23. února, kdy zpívá v Příbrami.

S tímhle od roku 2015 bojoval:
*rakovina mízních uzlin
*vyhřezlá ploténka
*zápal plic
*neprůchodnost střev
*zánět dutin
*těžká chřipka
*několik opakujících se viróz

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
11. 2. 2019 • 11:50

Kája zlobí 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Jděte už s tím zombíkem do p#dele, nikoho už nezajímá. Ať třeba exne, jeho problém. Pořád nějaké tajnosti, že je v nemocnici, no a co? Se máme po#rat? Až bude ležet na patologii, dejte vědět, to bude zajímavá zpráva!

vemenozmojistary
11. 2. 2019 • 11:50

Kája zlobí 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Jděte už s tím zombíkem do p#dele, nikoho už nezajímá. Ať třeba exne, jeho problém. Pořád nějaké tajnosti, že je v nemocnici, no a co? Se máme po#rat? Až bude ležet na patologii, dejte vědět, to bude zajímavá zpráva!

borka30
11. 2. 2019 • 09:59

Hazarduje se svým zdravím, jelikož ví, že bude o něj dobře pak postaráno. Normální smrtelník se v nemocnici neohřeje, šoupnou ho rychle domů a tu péči určitě takovou jako on nemá.

aveneta
11. 2. 2019 • 09:12

Senior Gott má běžné problémy seniorů....na to nemá vliv jeho popularita, zdravíčko a amortizace si nevybírá dle postavení ve společnosti. On má tu výhodu, že by mohl tzv. dožít v klidu, finančně zcela zajištěn, ale to mu je zřejmě /nebo Ivaně/ málo a pořád další a další koncerty, byť každý slyší, že již je to jiný level než kdysi....rozsah hlasu, ono přišišlávání /asi nové zuby/ a celkový projev, prostě vše je již passé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.