Nejodpornější útok na Gotta: Pohřbili mě zaživa. Slavíkův vzkaz tomu, kdo to udělal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejodpornější útok na Gotta: Pohřbili mě zaživa. Slavíkův vzkaz tomu, kdo to udělal...

Karel Gott
Karel Gott (Profimedia.cz)

Karel Gott je mrtvý! Tuhle zprávu začal v úterý po obědě šířit neznámý vtipálek. Byl tak přesvědčivý, že se před zpěvákovu vilu na Bertramce sjelo několik televizních aut a někteří fanoušci začali rodině na sociální síti hromadně kondolovat. Karel Gott (79) je však živ!

Snad všechny české noviny, televize, rádia i internetové servery se okamžitě sesypaly na zpěvákovu mluvčí Anetu Stolzovou jako vosy na bonbon. Během šesti minut musela přijmout dvacet telefonických hovorů na jedno jediné téma – žije Slavík, nebo nežije? Zpěvák pochopitelně zuří a zjišťuje, kdo za nejodpornějším útokem na jeho osobu vlastně vězí a co tím zamýšlel.

Časová osa kauzy Slavík

12:58 hod.
Na internetu se začala šířit smutná zprávu, že Karel Gott nečekaně zemřel ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí na oddělení hematologie, kde se už dříve léčil.

13:04 hod.
Deníku Aha! se až po několikátém pokusu podařilo spojit se zpěvákovou mluvčí a ta informaci rezolutně popřela. „Je to nesmysl a hyenismus někoho, kdo to šíří. Před deseti minutami jsem s ním mluvila, je v pořádku,“ uvedla Aneta Stolzová.

13.15 hod.
Ze všech koutů přicházejí dotazy, zda je zpěvák v pořádku. Všichni se totiž doslechli informaci, že zpěvák měl zemřít v dopoledních hodinách ve špitále .

13:35 hod.
Na Bertramku se sjíždějí přenosové vozy televizních štábů a redakcí. Dohromady jich mělo být osm. Všichni sem přijeli s jedinou otázkou – je Karel Gott naživu?

14:30 hod.
Někteří fanoušci začali šířit poplašné zprávy a na svých sociálních sítích kondolovat rodině. „Karel Gott: Budu rád vzpomínat,“ naletěl na fámu třeba jeden z nich.

15:19 hod.
Zpěvák vydává prohlášení na svém profilu na Facebooku: „Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Snad se u toho aspoň dobře pobavila. Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: Fajn se mám.“

Gott po zrušeném koncertě hazarduje se zdravím! A trest pro Dádu se blíží

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
15. 2. 2019 • 22:15

fortun jak sám?! Firmu, tedy i desku má žena Ivanka - profesně pečovatelka starých pánů . A jak sám Slavík sdělil, on je počítačově negramotný a vše zařizuje ženuška . Že už si ti dva ty vlastní kecy nepamatují je fuk, nic to na věci nemění, že jsou oba blbí jako troky!

antonuis.j
15. 2. 2019 • 12:29

Říká se, že koho lidé považují za mrtvého, bude dlouho živ, takže klid.

majojo
13. 2. 2019 • 12:52

Ve svém věku by takovou situaci už mohl brát s nadhledem a s chutí se tomu zasmát. Jeho zpruzená reakce svědčí o tom, jak hluboce a nikoli k lepšímu se změnil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.