Ivanka nežádoucí? Gottův léčitel tvrdě zasahuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivanka nežádoucí? Gottův léčitel tvrdě zasahuje

Mistrovi je k ruce léčitel.
Mistrovi je k ruce léčitel. (Foto: Aha! - Martin Nykl, Zbyněk Schnapka)

Zpěvák Karel Gott (79) se při léčbě zdravotních neduhů nespoléhá jen na renomované odborníky s lékařským diplomem. Pomoc prý vždycky hledal i u léčitelů, astrologů a šamanů. Rovněž po prodělané rakovině mízních uzlin si přivolal na pomoc alternativního specialistu na zdraví. 

Léčitel podle Blesku dochází do vily na Bertramce opakovaně. „Čas od času jezdí za panem Gottem domů. Někdy u něho zůstane i několik hodin. Dříve u jejich setkávání bývala i paní Gottová, potom už ale ne,“ dozvěděl se Blesk z blízkého okolí Mistra. Jeho žena nakonec prý vyslyšela prosbu léčitele, že by bylo lepší, kdyby sezení probíhala jen „mezi čtyřma očima“, tedy pouze mezi ním a Karlem Gottem.

Blesku se pak podařilo zjistit, že oním povolaným je Ladislav Kříž, poslední ze čtvrté léčitelské generace, jež svojí vrozenou schopnost uzdravovat využívá už přibližně sto let. Kříž, který je bylinář a absolvent FTVS UK, je též nositel 6. danu v karate, mistr Evropy a vicemistr světa v karate. Sám se označuje za fytodiagnostika. Tedy hledá řešení příčiny zdravotních komplikací pomocí bylin. Následně léčí pomocí individuálně míchaných čajů. „Panu Gottovi jako ostatním klientům předepisuje čajové směsi na míru a na ten daný zdravotní stav, v jakém se člověk zrovna nachází. Čaje se potom pijí několikrát denně,“ uvedl pro Blesk zdroj. 

Ten ještě doplnil, že v případě Mistra jde i o jakousi terapii. „Povídají si. Pan Gott je trochu izolovaný a potřebuje spřízněnou duši. Myslím tedy muže, kterému se může svěřit jako chlap chlapovi. To moc pomáhá,“ vysvětloval zdroj. Ladislav Kříž si prý navíc s Karlem Gottem skvěle sedl. Tedy Karel Gott dodržuje jeho doporučení svědomitě a rád.

 Karlu Gottovi pomáhá s imunitou léčitel: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
k.eirasubh...@...
21. 2. 2019 • 19:44

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

hanainge
19. 2. 2019 • 22:57

Mnohé fotky v médiích s Karlem Gottem, těmi ženami, Charlottkou Ellou a Nellynkou jsou fotomontáže a mnohé videa s Karlem Gottem a těmi lidmi v médiích jsou padělané. Karel Gott pro nás je mrtven, protože úplně bezdůvodně choval se podlý, bezcharakterní a nevkusní vůči paní Hannelore Uhl, která velmi milovala Karla Gotta a paní Hannelore Uhl chovala se vždycky jenom slušný, nevinný a velmi spravedlivý vůči Karlu Gottovi. Už nechceme kontakt s Karlem Gottem. Pán Bůh nám řekl v modlitbě, že Karel Gott ve skutečnosti jako partnerkou nikoho nemá i nikoho nedostane, protože Karel Gott se choval úplně bezdůvodně tak sprostý a Karel Gott musí do zatracení, protože o tom opravdu se zasloužil!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.