Překvapivý spor! Dalibor Janda BĚSNÍ jako hurikán: KVŮLI GOTTOVI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapivý spor! Dalibor Janda BĚSNÍ jako hurikán: KVŮLI GOTTOVI!

Dalibor Janda zuři
Dalibor Janda zuři (Foto Aha! - ara)

Jak opařený zůstal Dalibor Janda (65), když se dočetl, že na Benátské s Impulsem bude zpívat hity Karla Gotta (79)! Na něco podobného by prý nikdy nepřistoupil a organizátorům poslal pěkně ostrý vzkaz! „Mám toho dost! Ať si tam zpívá Gott moje hity, já jeho zpívat nebudu!“

Dalibor Janda a Peter Nagy přislíbili, že do svého repertoáru zařadí nejen vlastní největší hity, ale i nezapomenutelné skladby Karla Gotta. Přispějí tak k jedinečné oslavě »božských« 80. narozenin pod širým nebem, které doplní ještě koncertní sety Anny K. a kapely Brutus!“ Takto láká tisková zpráva na první den festivalu.

„Taková drzost mě opravdu vytáčí. Nikdo se neobtěžoval zvednout telefot a zeptat se mě,“ běsní zpěvák přezdívaný Hurikán. „Přijde mi, že se automaticky počítá s tím, že se všichni podvolí, aby náhodou neurazili pana Gotta, ale takto já opravdu fungovat nebudu,“ nebere si Janda servítky.

„Diváci, kteří na mě přijdou, rozhodně nejsou zvědaví na to, jak se tam ztrapňuji zpíváním cizích písniček. Myslím, že pár dobrých hitů mám a právě na ty diváci přijdou. Pokud má pan Gott zájem, může si je zazpívat, s tím nemám problém, ale na mém koncertě se budou zpívat moje písně,“ uzavírá Dalibor.

Třikrát mu vyfoukl Slavíka

Celkem třikrát obsadil nejvyšší stupínek v anketě Zlatý slavík – v roce 1986, 1987, 1988. Druhá polovina osmdesátých let zkrátka patřila Daliboru Jandovi. Jenže zatímco zástupy fanynek omdlévaly, když se podmanivým chraplavým hlasem ptal „Kde jsi?“, někteří kolegové ho tolik v lásce neměli. Jedním z nich je podle Jandy i Gott. „Mám pocit, že mě Karel nikdy moc nemusel,“ tvrdí Hurikán. „Ty úspěchy přišly náhle, my jsme se ani neznali. Když jsme se potkali, normálně jsem ho pozdravil. Dodnes k němu mám obrovskou úctu, vykáme si,“ dodává zpěvák.

 Hurikán Janda křtil kapelu New Element: Klukům věští rozchody!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Razbucha
15. 2. 2019 • 09:45

Pan Janda se čílí.To je jasné.Na živáka by písničku od Karla Gotta nikdy nedal. Máma mě vzala jednou na jeho koncert a pak nám někdo řekl,źe vic jak pulku koncertu zpívá na playback. No ale hlavně pak přišlo překvapeni večera, exkluzivní host koncertu-Jiřina Anna Jandová. A to byl vážně konec. Ale bylo vidět,že to mnohým přislo docela vhod, protože si alespoň odskočili na wécko.

anka
13. 2. 2019 • 16:21

pritelkaput
12. 2. 2019 • 19:34

A ty piš pravdu! Když nemáš znalosti, tak MLČ .

pritelkaput
12. 2. 2019 • 19:26

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.