Žaloba na Gotta za urážku? Karle, lhář jsi ty! říká Drobný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Žaloba na Gotta za urážku? Karle, lhář jsi ty! říká Drobný

Také Milan Drobný posílá Karlovi emotivní vzkaz.
Také Milan Drobný posílá Karlovi emotivní vzkaz. (Foto Martin Hykl, Pavel Machan)

Slova tiskové mluvčí Karla Gotta (79), která uvedla na přání Mistra, že je Milan Drobný (74) jen lhář a příživník parazitující na jeho slávě, se dlouholetého kamaráda Zlatého slavíka podle Blesku dotkla. A urážku si líbit rozhodně nechal.

„To je na žalobu,“ prohlásil Drobný naštvaně po návratu ze Španělska. Drsné urážky se strany Gottových pak byly reakcí na Milanům výrok, že „Ivana mlátí Karla“, jež se objevil v nové knize vydané pod logem Blesku Náš Karel. Tajemství mu měl prý prozradit zesnulý Gottův řidič Oldřich Havránek (†78). To Karla Gotta doslova vytočilo, a tak jeho tisková mluvčí Aneta Stolzová poslala Drobnému nebývale ostrou esemesku. „Chce se mu z vás zvracet!“ tlumočila jeho slova. „Přestaňte se už konečně přiživovat a parazitovat na Karlu Gottovi a urážet a ubližovat jeho rodině, zejména Ivaně, kterou jste svou lží opět zostudil,“ napsala Stolzová v SMS zprávě Drobnému.

Jeho odpověď Karlu Gottovi pak byla následující: „Lhář, příživník a parazit – to jsou velmi urážlivá slova, skoro na žalobu! Tu zatím podávat nebudu, protože nevěřím, že takový emotivní, až hysterický projev, mohl psát gentleman tvého formátu… " vzkázal Mistrovi. „Nemám zapotřebí si nic vymýšlet ani o Ivaně, natož o Oldovi, se kterým jsem byl v přátelském vztahu,“ stojí si za svým Drobný.

Na citlivou strunu
Ani on se ale nedovede ubránit emotivní konfrontaci: „Karle, takto jedná kamarád? Známe se šedesát let, spoustu jsme toho prožili a nikdy jsem neudělal něco, co by se ti nelíbilo. Naopak – a to víš jen ty a já, žádná mluvčí, ba ani manželka, kdy a kde jsem se tě zastal i odkryl, jaké máš kolem sebe lumpy. To bylo. Dnes je to jinak. Víš, co bys dříve udělal? Zvedl bys telefon, abych přijel a vysvětlil ti, co to plácám,“ připomíná podle Blesku Drobný Gottovi staré časy, kdy si ještě rozuměli.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.