Chlapák Dalibor Janda končí: Hrozí mu velká nepříjemnost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chlapák Dalibor Janda končí: Hrozí mu velká nepříjemnost!

Dalibor Janda se na velkou prosincovou show těší.
Dalibor Janda se na velkou prosincovou show těší. (Herminapress.cz)

Idol generací žen a majitel charakteristického chrapláku Dalibor Janda letos oslavil neuvěřitelnou šedesátku. Hraje a zpívá mu to pořád dobře, přesto se rozhodl svou kariéru hudebníka pomalu uzavřít. Se svými fanoušky se oficiálně rozloučí na chystaném prosincovém koncertě v Praze. Dokonce tam s ním vystoupí i dcera Jiřina Anna, která zároveň prozradila, jaké nebezpečí oblíbenému zpěvákovi hrozí.

Dívka, která se vydala v tátových stopách, bude mít skvělou příležitost vystoupit po boku slavného Dalibora a dokonce si s ním i zazpívá. Jenže čas od času se i mistr tesař utne, a tak prý i Janda občas marně pátrá v paměti, jak asi pokračuje text písně, kterou zrovna hraje. Nebezpečí trapasu má naštěstí pojištěné. Fanoušci totiž znají jeho repertoár nazpaměť. "V tomhle to má táta snazší. Jemu pomohou první řady. Prostě vynechá první slovo, lidi zpívají místo něj a on se pak hned chytí," prozradila jednoduchý trik dcera zpěváka Šípu.


Velké haly se Dalibor nebojí. "Po třiceti letech trému nemám. Záleží jen na výkonu interpreta, jestli dokáže lidi strhnout natolik, aby se dobře bavili. Jediné, co by se mohlo pokazit, je zvuk. Ale mám skvělý tým a skvělou kapelu, tak věřím, že vše dobře dopadne," říká Janda.
A jak se švihák Dalibor na koncert vymódí? Opět ho napráskala dcera Jiřina Anna: "Táta si zas vezme triko a džíny podle nálady. Já už nad tím hloubám týdny. Jasné jsou prozatím podpatky, a určitě to budou jedny z těch nejvyšších, co doma mám. Budu mít svůj blok písní a táta ode mě očekává, že si vezmu trochu na starost komunikaci s lidmi v hale. A samozřejmě si spolu dáme duet."



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.