Dalibor Janda: Kolegovo vyjádření mu vyrazilo dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dalibor Janda: Kolegovo vyjádření mu vyrazilo dech

Richard Sachar a Dalibor Janda s dcerou Jiřinou.
Richard Sachar a Dalibor Janda s dcerou Jiřinou. (Foto – archiv)

Všechno zlé je pro něco dobré! Zpěvák Dalibor Janda (68) prodělal letos v lednu srdeční kolaps, třikrát ho oživovali a na poslední chvíli doslova utekl hrobníkovi z lopaty. Když se však nedávno objevil v Divadle Horní Počernice, všichni byli překvapeni, jak mu to sekne. „Máš postavu jako třicetiletej. A ty bicepsy!“ pochválila trojnásobného Zlatého slavíka zpěvačka Michaela Linková. Mnohem víc však Dalibora šokovala slova jeho mladšího kolegy.

Na finále soutěže Dáma České republiky 2021, kde byl Dalibor Janda hlavní hvězdou, vystupoval také zpívající moderátor a spisovatel Richard Sacher. Ten zpíval píseň převzatou od Viktora Sodomy. Sklidil velký potlesk, na který Janda reagoval slovy: „Richarde, ty zpíváš songy od Karla Zicha, Viktora Sodomy, Karla Černocha a dalších. Proč nepřevezmeš něco ode mě?!“

Janda na pohřbu Mekyho Žbirky: Byli jsme konkurenti, kteří se popichovali

Video se připravuje ...

Sacher bez váhání odpověděl: „Dalibore, to nejde! Už jsem o tom několikrát přemýšlel, ale prostě to nepřipadá v úvahu. Ty máš tak jedinečnou barvu hlasu, navíc obrovský rozsah, že by to v mém podání vyznělo trapně. A nejen v mém. Slyšel jsem už několik hodně dobrých zpěváků zpívat tvoje hity, ale vůbec se mi to nelíbilo. Pro mě jsi jednoznačně nejlepší zpěvák u nás.“

Dalibor Janda chvíli šokovaně mlčel a pak řekl: „Já myslím, že přeháníš…“ Načež mu Sacher oponoval: „Určitě ne. To jedině, že bys mi napsal píseň na tělo, ale tvoje hity zpívat nemůžu ani omylem. Bez chrapláku a vysokých tónů by to nebylo ono.“ Kolegova slova Dalibora Jandu, jemuž dělala společnost dcera Jiřina Anna, zjevně potěšila. Z akce pořádané charitativní organizací Galerie Silných Srdcí sice odjel bez honoráře, kterého se dobrovolně vzdal, ale zato s dobrou náladou!

Vdovec po Pilarové prodává milovanou chalupu. A Janda otevřeně o infarktu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.