Drsné výhrůžky Jandovi: Buď já, nebo tvoje žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsné výhrůžky Jandovi: Buď já, nebo tvoje žena!

Dalibor Janda
Dalibor Janda (J. Vilímek, FTV Prima)

Za minulého režimu byli naši umělci daleko víc v hledáčku fanoušků, než-li je tomu dnes. Takový Dalibor Janda (69) by mohl vyprávět!

„Jezdívali jsme pětadvacet koncertů měsíčně, pořád jsem byl pryč a fanynky v tom občas dělaly džungli. Dostával jsem stovky dopisů měsíčně. Některé ženy mi psaly, že mi manželka není souzená. Přicházely i výhrůžky ve stylu: „Buď já, nebo tvoje žena. Tak si to rozmysli.“ Například paní Čápová ze slovenského Martina byla až fanatická fanynka. Psala mi, že v minulém životě jsme byli manželé a moje současná žena mi nepatří. Bylo to docela divoké," popsal tehdejší problémy se slávou Janda.

Janda se v pořadu Honzy Dědka podělí o nevšední setkání se smrtí.

Dalibor Janda

„Naštěstí moje manželka byla rozumná. Vždycky to končilo tím, že zvítězil rozum. Dokázali jsme si všechno vyříkat. Cením si toho, že jsme se na sebe vždycky navzájem mohli ve všem spolehnout a vyhovět si, což trvá dodnes," pěje ódy na manželku populární Hurikán v rozhovoru pro Prima Ženy. Jo a mimochodem, před rokem s milovanou Jiřinkou oslavili 40. výročí svatby!

Dalibor Janda na pohřbu Mekyho Žbirky: Byli jsme konkurenti, kteří se popichovali

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
2. 6. 2022 • 05:58

Čím je člověk starší, tím víc vzpomíná.....snad o svých fanynkách nebude psát knihu jako např. Štaidl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.