Dalibor Janda oslavil 70! Párty u Pohlreicha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dalibor Janda oslavil 70! Párty u Pohlreicha

Dalibor Janda
Dalibor Janda (Profimedia.cz)

Svůj narozeninový den si pořádně užil! Dalibor Janda oslavil neuvěřitelné sedmdesátiny, které s rodinou oslavil v jedné z restaurací Zdeňka Pohlreicha (65). Doma pak od manželky dostal překvapivý dárek.

Protože rád sbírá vše okolo bývalého císaře Františka Josefa I. (†86), veděla, čím svému muži udělá radost. „Namalovala mi vyznamenání Franze Josefa. Opravdu mne tím velmi potěšila a dojala,“ svěřil Janda. „Dalším dárkem od mé rodiny byl střelecký pohár a Franz Josef, jak sedí na trůnu a čeká na lovu na zvěř,“ prozradil.

Přání od Panenky

Svoji ženu a dceru Jiřinu (34) pozval v den narozenin na oběd. „Byli jsme u Zdeňka Pohlreicha. To je takový císař na trůnu. Dal mi k jubleum svoji knihu s věnováním,“ nadšeně líčil interpret hitů jako Hurikán nebo Kde jsi. „Přáli mi také Tonda Panenka, Pepík Fousek nebo Vašek Faltus,“ doplnil legendární zpěvák, který už se těší na turné po Česku.

Dcera Dalibora Jandy Jiřina: Táta mi vyčítá, že nemám chlapa!

Video se připravuje ...

Začíná v Šumperku

V rámci svého letošního jubila vyráží Janda se svojí dcerou Jiřinou (34) na turné. První zastávku mají 21. dubna v Šumperku, o týden později 28. dubna vystoupí v Určicích na Olomoucku.

Trojnásobný Zlatý slavík

Dalibor Janda začal vystupovat v roce 1980 pod jménem Václav Janda, kterým byl pokřtěn. Na počátku 80. let si křestní jméno nechal změnit i úředně. Jeho první hit Jahodový koktejl vyšel v roce 1983, největší popularity dosáhl v 80. letech 20. století, když se v letech 1986–1988 stal Zlatým slavíkem třikrát po sobě. S manželkou Jiřinou má dceru Jiřinu Annu (34), jeho syn Dalibor ve svých jedenadvaceti letech v roce 2003 spáchal sebevraždu skokem z pražského Nuselského mostu.

Zásadní rozhodnutí Hurikána Dalibora Jandy: Čtyřikrát a dost! Už nechce utíkat hrobníkovi z lopaty...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.