Zastínila je Havlová, ale... Tihle také slavili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zastínila je Havlová, ale... Tihle také slavili!

Jitka Čvančarová a Jitka Schneiderová dnes slaví narozeniny!
Jitka Čvančarová a Jitka Schneiderová dnes slaví narozeniny! (Archiv)

Ve stejný den, jako slavila sedmdesátiny bývalá první dáma, měla neuvěřitelné 45. narozeniny Jitka Čvančarová. Herečka s bujným poprsím v ten den nafotila velmi odvážné snímky se spisovatelkou Bárou Nesvadbovou (48).

Vágner pozval Babiše

Tento týden měl také větší oslavu »mistr basů« Karel Vágner. Bylo mu 81 let. Na večírek pozval mj. expremiéra Andreje Babiše (68) s manželkou Monikou babošovou(48).

Video se připravuje ...

Schneiderová na Ulici

Aktuálně hvězda seriálu Ulice Jitka Schneiderová (50) v den svého středečního jubilea slavila prací. Od kolegů ze štábu dostala velký dort a kytici. „Přála bych si, abych se cítila dobře jako teď. Abych byla zdravá, milovaná, prospěšná, užitečná a pořád při síle,“ řekla herečka.

Spálený: Malé, ale milé...

Poslední narozeniny se sedmičkou oslavil zpěvák, jehož hit Až mě andělé zná snad každý. Domů do Říčan přijela Petra Spáleného (79) pozdravit celá rodina a přátelé. „Jen takové malé, ale milé setkání,“ řekla deníku Aha! manželka Miluška Voborníková (73).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.