Sedmdesátka Havlové: VELKOLEPÁ PÁRTY jen pro vyvolené | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sedmdesátka Havlové: VELKOLEPÁ PÁRTY jen pro vyvolené

Štefan Margita se pochlubil snímky z oslavy Dagmar Havlové.
Štefan Margita se pochlubil snímky z oslavy Dagmar Havlové. (Facebook.com)

Tvrdila, že si na velké oslavy nepotrpí a do svého okolí trousila informace, že se v den životního jubilea sejde jen se svými nejbližšími. Dagmar Havlová (70) ovšem moc dobře věděla, že tomu tak nebude. I když možná těmi nejbližšími skutečně myslela desítky přátel a kolegů, jež pozvala na oslavu v centru Prahy. A že to byla pořádná párty!

Herečka a bývalá první dáma se v předvečer svých sedmdesátin vrátila z Kanárských ostrovů, kde pobývala několik dní (Aha! informovalo včera). Většinu středy pak strávila u kadeřnice a kosmetičky. Zatímco na televizní stanici CNN Prima News startoval večer ve 20 hodin speciální dokument k jejímu jubileu, rozbíhala se na Občanské plovárně u Vltavy velkolepá párty.

Unikátní otevřená zpověď Dagmar Havlové Veškrnové při příležitosti jejího životního jubilea

Video se připravuje ...

Šátek za desetitisíce

Na tu oslavenkyně pozvala desítky svých nejbližších v čele s filmovou a divadelní legendou Jiřinou Bohdalovou (91). „Ona je od narození herečka, mám ji moc ráda,“ řekla v předtočeném pořadu na Primě Jiřina, která v podobnou chvíli přijížděla do místa oslavy. A dle jejího kroku a úsměvu byla ve velmi dobré náladě. Vdovec Štefan Margita (66) přál oslavenkyni všechno nejlepší i za svou zesnulou manželku Hanku Zagorovou (†75), která se s Havlovou přátelila od dob, kdy spolu nazpívaly duet Hra na pravdu (Falešnej hráč). K přání přidal šátek Hermés za desítky tisíc korun a zazpíval Išiel Macek do Malacek.

Železný po kauze s policií. Omluva a nemocenská? Černochové drsný vzkaz kolegyni. A Havlová slaví

Video se připravuje ...

Vlastníci i »Kurvahoši«

Mezi gratulanty byli také kolegové z filmových Vlastníků Jiří Lábus (73) a Tereza Ramba (33). „Přeji ti, abys byla pořád tak svá a zůstala ta holka v tobě,“ vinšovala Tereza oslavenkyni. A nechyběli ani Bohuš s JUDr. Ulrychem z filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág neboli Bolek Polívka (73) a Miroslav Donutil (72). Oba dorazili se svými drahými polovičkami popřát nestárnoucí Vlastičce z kultovní komedie režisérky Věry Chytilové (†85). „Třeba se ještě při nějaké dobré pracovní příležitosti potkáme,“ prohlásil Donutil.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.