Bohdalová o milostném vztahu Havlové: Nečekané přiznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bohdalová o milostném vztahu Havlové: Nečekané přiznání!

Jiřina Bohdalová a Dagmar Havlová
Jiřina Bohdalová a Dagmar Havlová (Marek Pátek)

Ku příležitosti 70. narozenin herečky Dagmar Havlové zavzpomínala na některé herecké i osobní okamžiky jejího života i někdejší kolegyně z Divadla na Vinohradech, herečka Jiřina Bohdalová (91). Co legendu českého filmu překvapilo za celou dobu známosti s bývalou první dámou?

Jen tak něco s ní nehne. Když ovšem v devadesátých letech vyšel najevo vztah Dagmar Havlové (tehdy Veškrnové) a bývalého prezidenta Václava Havla (†75), neskrývala Jiřina Bohdalová úžas. „Nikdy by mě nenapadlo, že se tihle dva dají dohromady. Vidíte to, a jak jim to klapalo,“ cituje herečku server Prima Ženy.

Unikátní otevřená zpověď Dagmar Havlové Veškrnové při příležitosti jejího životního jubilea

Video se připravuje ...

Dagmar Havlová v reakci na svou kolegyni dovysvětlila, jak se věci měly. „To byla láska na první pohled, oboustranná,“ doplnila Jiřinu Bohdalovou.  „Vašek mě musel hodně dobývat,“ dodala nakonec s tím, že na podrobnosti si ještě bude muset veřejnost počkat. Herečka totiž plánuje vydat své paměti a zároveň by měla v budoucnu světu odhalit i sestřih filmů z videokazet, které sama natáčela v dobách, kdy byla první dámou.



Přečtěte si
Cindy Byrd
19. 6. 2023 • 09:49

I have a testimony to share.
Having my ex husband back has brought great joy in my life.
My husband left me and moved to California to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. I tried to be strong just for the kids but I could not control the pains that tormented my heart, my heart was filled with sorrows and pains because I was really in love with my husband. I have tried many options but he did not come back, until i met a friend that darted me to Dr.Excellent a spell caster, who helped me to bring back my husband after 11hours. Me and my husband are living happily together today, This man is powerful, you can contact him now. I will advice anyone that have marriage or relationship problem to contact Dr Excellent now he's the solution to all you problems. Here his contact. WhatsApp him at: +2348084273514 "Or email him at: Exce­llen­tspe­llcas­ter@gm­ail.com ,Read about him here: http­s://dr­exce­llen­tspe­llcas­ter.go­daddy­sites­.com

fany22
25. 3. 2023 • 12:41

Já to četla trochu jinak. Že se seznámili někde v divadelním baru, snad v Semaforu, ještě před revolucí, a hned to mezi nimi začalo jiskřit. Ještě ji prý varoval, aby neměla potíže, že se baví s disidentem. Takže může to i být, že ho vtáhla do šatny Na Vinohradech, ale v té době pravděpodobně tajný vztah již trval.
Netvrdím, že mám pravdu.

Marta Kubíková
24. 3. 2023 • 08:05

Není třeba Uživatel-5348500 zde urážet, neboť neřekl nic tak nepravdivého. Pravda je taková, že on, tedy VH byl na přátelské návštěvě u nich v divadle. A nejen Dáša, ale i ostatní herečky měly snahu VH na sebe upozornit a pak Dáša, když skončilo představení a on se chtěl sejít se všemi herci, kteří představení dohráli, čekala, až půjde kolem její šatny a normálně ho tam zatáhla a bylo vymalováno. A vím to na 100%, jeden dobrý známý tam dělal v té době osvětlovače.

pea.p
23. 3. 2023 • 11:24

Tak vzhledem k jejímu věku se to dá celkem pochopit.

laskava
23. 3. 2023 • 10:51

To včerejší chvalořečení na Primě bylo velice trapné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.