Havlová se pochlubila fotkou z postele: FANOUŠCI V ŠOKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Havlová se pochlubila fotkou z postele: FANOUŠCI V ŠOKU

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (instagram.com)

Dagmar Havlová (69) popírá všechny přírodní zákony. Bývalá první dáma vypadá prostě božsky. Teď navíc publikovala snímek z postele, a to se tedy strhla pořádná pumelenice!

Dagmar Havlová jde s dobou! Sociální sítě ovládá zcela obratně, na Instagramu publikuje fotografie, natáčí videa do populárního formátu Instastories a sem tam sledující potěší i snímkem soukromějšího rázu. 

Poslední fotka, která ji zachycuje nenalíčenou, jen v světle růžovém županu v posteli, vyburcovala fanoušky k bouřlivé reakci a nejen ty. Ovace Havlová sklidila i od známých osobností.

Dagmar Havlová

Dagmar Havlová na oslavě Karla Vágnera: Promluvila o svých vnučkách!

Video se připravuje ...

„Večerní čtení,“ připsala si pod ní Havlová. „Ty jsi k zulíbání,“ reagovala střelhbitě spisovatelka Barbara Nesvadbová (47). „Krásná,“ připsala módní návrhářka Beata Rajská (60). 

„Vy prostě budete nádherná žena, i když vám bude 250 let. Co je ovšem zásadní, vy nemáte krásné pouze fyzické tělo, ale i duši.... A to je to nejvzácnější na člověku. Mám vás ráda. Ať vás velice brzy potká něco moc a moc krásného, něco úžasného, co vás zahřeje na srdci i na duši,“ míní fanoušci.  

Dagmar Havlová o nové roli ve filmu Šťastný nový rok 2: Učila jsem se slovensky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5550382
18. 4. 2022 • 13:42

neni nic odpornejsi jak kdyz 70 leta stara baba chce vypadat jako
dvacetileta .Naozaj neni nic odpornejsi
Ten vek je na ni videt

Inka
18. 4. 2022 • 06:39

... musím uznat, že opravdu vypadá čím dál tím lépe. Není nic jednoduššího, než porovnat fotky z minulosti, obzvláště z dob, když začínala s Havlem. Je to už někdo jiný, oční víčka, rty, koutky úst... něco jako Gottová. Ta přidala i nos... smutné však je, že žádná nepřizná, že všechno je práce chirurgické a estetické medicíny. Vždyť na tom nic není. Tyto obory jsou zde k tomu, aby ženám i mužům pomáhaly vyrovnat se se stárnutím. I podle názoru odborníků v estetické medicíně vůbec není možné, aby Havlová vypadala skvěle díky genům, přírodě...tím reagovali na její vyjádření. Přej a bude ti přáno. Topí se v milionech, nosí to nejdražší značkové oblečení... všechno v pořádku. Ale hlavně, proč lhát ?! Lhaní neomlouvá ani ty nejkrásnější a nejbohatší...👎

pravlast
18. 4. 2022 • 04:20

Se může chlubit čímkoliv,pro mě je to postelová hráčka a nic víc.A pardón,čím je tak krásná???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.