ÚTOK NA VZHLED HAVLOVÉ: Její reakce bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

ÚTOK NA VZHLED HAVLOVÉ: Její reakce bere dech

Fotka, kterou Dagmar rozvířila vody
Fotka, kterou Dagmar rozvířila vody (Instagram)

Bývalá první dáma, herečka Dagmar Havlová (68), má na sociálních sítích přes 100 tisíc sledujících, které pravidelně zásobuje střípky ze svého života, vzpomínkami na život s Václavem nebo názory na aktuální společenská témata. Jedna z posledních fotek ale vyvolala rozruch, zvlášť u jednoho z fanoušků. Ovšem daleko zajímavější byla odezva samotné herečky. 

Není pochyb, že Dagmar Havlová (68) ví, jak zastavit čas! I přes vysoké pracovní nasazení vypadá naprosto božsky a jen málokdo by hádal, že za dva roky oslaví sedmdesáté narozeniny. Jako každá žena se však chce prezentovat v tom nejlepším světle, a tak sem tam sáhne i po nějakém filtru, zvlášť nyní, když pracuje denně do noci pro nadaci, kterou založila s Václavem Havlem (†75). Toho si všiml i rýpavý fanoušek a hned se musel ozvat. 

Dagmar Havlová o nové roli ve filmu Šťastný nový rok 2: Učila jsem se slovensky!

Video se připravuje ...

„Proč ten Faceapp? Škoda,“ šťouchnul si do Havlové. Ta mu ale s grácií jí vlastní odvětila jen: „Protože únava veliká.“ Jistému sledujícímu po takové reakci nezbylo nic, než otočit: „Jste krásná i unavená a bez takových úprav. Nebylo to určitě myšleno zle," odvětil.

Dagmar její sledující jinak ale zahrnují samou chválou, objevují se komentáře, že vypadá o 10 let mladší. Čemu za svůj vzhled vděčí? Především pozitivní energii a úsměvu, který ji neopouští takřka za žádné situace. Navíc jí moc sluší nový účes od kadeřníka hvězd Jiřího Hrabala. Ten se vrátil k ofině, kterou herečka dříve nosila, a světlejší barvě vlasů. 

Projev Havlové na pohřbu Šafránkové: Čím rozesmála pozůstalé?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 2. 2022 • 21:06

Má nos, jak Gerad Depardieu a žádný krk.
Je mi úplně jedno, jestli je unavená, protože je , jak Gottová.Koukneš na obrázek Havla a už plať.
Dost mě baví, když Havel prosazoval Schwarzenberga do Senátu a dal mu toto vysvědčení :
Přesvědčil jsem se, že Karel Schwarzenberg je vlastenec! "

johanaa
1. 2. 2022 • 10:10

A co ten vraščitý krk, nebo ruce? Tam jsou asi jiné geny😊

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.