Utajená bolest Havlové: Opravdu slzavé údolí, tvrdí svědek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Utajená bolest Havlové: Opravdu slzavé údolí, tvrdí svědek

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Pavel Machan)

Od svatby prezidenta Václava Havla (†75) s herečkou Dagmar Veškrnovou (68) uběhlo pětadvacet let. Co k tomu napsala někdejší první dáma či ve vzpomínkách prozradil bývalý hradní mluvčí?

„Byla jsem známá osobnost dvacet pět let dřív, než jsme se vzali. Zítra (v úterý 4. ledna 2022, pozn. red.) je od svatebního dne také pětadvacet let. A taky je mi smutno. Vzpomínám a nezapomínám,“ zarmouceně ohledně výročí přiznala Dagmar Havlová (68) na sociální síti. A před časem na tuhle událost v souvislostech zavzpomínal také Ladislav Špaček v knize Deset let s Václavem Havlem či v interview pro týdeník 5plus2. Co přitom tvrdí o svém šéfovi z Hradu a jeho manželce?

„Věřil, že proto jak je Dagmar oblíbená, tak že hned od prvního dne lidé budou jásat a budou šťastni, že mají tuto novou milou veselou první dámu. Lid ji ale místo toho přivítal chladně a agresivita médií, zejména bulváru, zbavovala Václava a Dagmar chuti do života. Mnozí se zkrátka nemohli smířit s tím, že se tato komediální herečka najednou stane tím, čím byla paní Olga. Václav Havel tím velmi trpěl, protože svou ženu miloval, byla to poslední láska jeho života," odtajnil bolestivé soukromí Václava Havla bez příkras Ladislav Špaček (72). A své si tiše vytrpěla bohužel i paní Dáša.

Dagmar Havlová v roli budoucí tchýně Táni Pauhofové. Tvůrci filmu Šťastný nový rok 2 představují:

Video se připravuje ...

„Doufal, že Dagmar bude u veřejnosti oblíbená. To hluboké zklamání, že se to nepodařilo, se na něm podepisovalo a bezpochyby tím trpěl jeho zdravotní stav. A co si musela vytrpět Dagmar Havlová, tak to je nám jasné. Bylo to opravdu slzavé údolí, kterým si prošla a až teprve po několika letech se vše změnilo k lepšímu. Veřejnost si začala zvykat, že tato žena se vlastně chová ušlechtile, že už to není ta střelená holka z porcelánu, ale dáma, kterou všude ve světě přijímají s velkou úctou a respektem a která důstojně reprezentuje naši zemi,“ nakonec pronesl uznale na adresu Havlové manželův ex-mluvčí podle webu Ženy.iprima.cz.

Projev Havlové na pohřbu Šafránkové: Čím rozesmála pozůstalé?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.