Dagmar Havlová (68): NEUSTÁLA NECHUTNÝ ÚTOK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová (68): NEUSTÁLA NECHUTNÝ ÚTOK

Dagmar Havlová fotila pod vodou. Lidé jí dali na frak!
Dagmar Havlová fotila pod vodou. Lidé jí dali na frak! (Blesk)

Kýč, fotomontáž, hrůza! Takových reakcí se dočkala Dagmar Havlová (68) po zveřejnění první ochutnávky z netradičního a náročného focení pod vodou. Jako Královna sedmi moří to od fanoušků pořádně schytala, až snímek ze sociálních sítí nakonec smazala!

Herečka a bývalá první dáma se před týdnem vrhla pod vodu a s nadšením všem předvedla, jak vypadají přípravy na podvodní focení. „Že na stará kolena budu pózovat jako Královna sedmi moří, budu se potápět s otevřenýma očima a několikakilovými závažími do hloubky, jsem se dozvěděla na podzim,“ popsala, jak to probíhalo. „Mám ráda výzvy, které mě posunou do neznámých vod. Překážky, které mě nutí skákat a překonávat se,“ vyznala se Havlová.

Nalepený obličej?

Reakce byly tehdy plné obdivu, srdíček a slov chvály. To ovšem neplatí pro první upravený snímek, který herečka zveřejnila v úterý na svém instagramové účtu. „Vypadá to jako nepovedená fotomontáž. Moc přeumělkované, kýč, hrůza!“ ozývalo se nejčastěji na sociálních sítích. Byly samozřejmě i kladné reakce, avšak negativní komentáře převažovaly. „To je, jako by vám tam někdo nalepil obličej,“ rýpl si jeden ze škarohlídů. Havlová celou dobu na »hejty « trpělivě odpovídala, ať se obrátí s kritikou na fotografku Lucii Drlíkovou, která je autorkou snímků. Nakonec ale drsné útoky nevydržela a celý svůj příspěvek raději smazala!

Železná lady Medvecká: Pokuta půl milionu! A Havlové se rozpadá domov

Video se připravuje ...

Když dvě dělají totéž...

S fotografkou Lucií Drlíkovou spolupracuje také herečka Patricie Pagáčová (32). „S Lucií to pro mě bylo už čtvrté focení pod vodou, takže jsem věděla, do čeho jdu a jak přesně focení probíhá. I když s bříškem je to samozřejmě trochu jiné – takové opatrnější,“ nemohla si hvězda nekonečného seriálu Ulice vynachválit jejich spolupráci. S negativními reakcemi na výsledné snímky se prý nesetkala.

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
22. 4. 2021 • 22:12

Já jsem slyšel, že rodiče, když se Dagmar narodila, jí radostí 3x vyhodili do vzduchu. Ale jen 2x chytili....

mbmb
22. 4. 2021 • 15:32

Andrea Berg udělala totéž pro své album Atlantida ! Chudák má také ránu ,byl to nápad fotografa ... Myslím že Dagmar se nudí nahlas

-bello-
22. 4. 2021 • 13:50

To: Uživ atel_5518976
sorry jako, ale jemněji, přirozeněji sotva, když je to TOPORNÉ dílo a o nějakém stylu se nedá vůbec mluvit.Slátanina echt blbých nápadů, kdy se spoléhá na to, že to koupí snobíci , v nejhorším pak firmy nad stůl do kanclu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.