Utajený rozvod Hrůzy: Bývalka shrábla majlant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Utajený rozvod Hrůzy: Bývalka shrábla majlant!

Michal Hrůza s teď už exmanželkou Lindou.
Michal Hrůza s teď už exmanželkou Lindou. (David Kundrát)

Minulý rok oslavil muzikant padesátku. Nikomu ale ani gestem nenaznačil, že se rozvedl s manželkou Lindou, s níž žil šestnáct let. Nutno podotknout, že jeho bývalka rozpadem vztahu vůbec nijak netratila!

Magazín Sedmička přišel s tím, že Michal Hrůza už s Lindou Vágnerovou netvoří pár. Pikantní na celé situaci je i samotný začátek vztahu. Linda je totiž zároveň bývalou manželkou sbormistra Bohumila Kulínského, jenž vedl pěvecký sbor Bambini di Praga a později si odseděl několik let za zneužití nezletilých sboristek. Jenže Linda tenkrát chtěla děti a ty zřejmě Kulínský odmítal. Proto, navzdory tomu, že byla stále vdaná, počala prý dceru s Michalem Hrůzou. Později se rozvedla a provdala se za něj, rodina se rozrostla o další holčičku.

Michal Hrůza si ve Slunečné zahraje sám sebe

Video se připravuje ...

Podle informací SEDMIČKY ale Linda žádná světice úplně nebyla. Hrůzu prý začala podvádět s dalším sbormistrem, jenž ho měl dokonce doprovázet při turné. To byl údajně začátek konce, který vygradoval rozvodem. Přesto byl muzikant ke své ex velmi štědrý. Lindě měl přenechat několik nemovitostí, které spolu vlastnili. Dokonce jí prý stále financuje byt, v němž zůstala s dětmi. Z rozvodu měla Linda vyjít ještě ke všemu vybavená novým autem. Michal Hrůza je zkrátka vážně formát!

Chytlavý duet „Ten, kdo Tě miloval“ Michala Hrůzy a Anny K. zve do kina na stejnojmenný film:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vopice
27. 6. 2021 • 19:55

Souhlasím, je to slušňák.

vopice
27. 6. 2021 • 19:54

vopice
27. 6. 2021 • 19:53

Hlavně, že se ve žhavých drbech zajímáte o rozvod Michala Hrůzy, ale padesátku oslaví až letos v srpnu 2021. Tak si žhavé drby řádně prověřte do detailů.

AHel
25. 6. 2021 • 17:06

Jak shrábla majlant...co to jako má být za žvást. Byla jeho manželkou a matkou jeho dětí, společné vlastnictví manželů a tak jako slušný člověk jí dal tolik, aby jeho děti a ona mohli hezky žít!. Oceňuji takové jednání.... podáno je to, jako kdyby mi vybrakovala konto resp. ho skoro okradla. Aby to takto dopadlo musel být jeden i druhý kultivovaný, zodpovědný a druhému přející....to ten pisálek, který napsal ten článek, ani neví o čem to píši...ubohost.!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.