Anife po útěku od Vyskočila: Pozdravím ho, ale ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Anife po útěku od Vyskočila: Pozdravím ho, ale ...

Anife byla po příchodu do Čech provdána za herce Ivana Vyskočila.
Anife byla po příchodu do Čech provdána za herce Ivana Vyskočila. (Miloš Schmiedberger)

Z drsného rozvodu Anife Vyskočilové (47) a jejího exmanžela, herce Ivana Vyskočila (75), se před lety stala velká mediální událost. Temperamentní Bulharka byla pro herce velkým soustem a velká láska se rázem změnila v bitevní pole. Jaký vztah mají mezi sebou bývalí manželé nyní?

Když bylo Anife patnáct let, nechtěla čekat na dospělost, aby si zajistila lepší život. Chtěla ho hned. Velké plány nabourala zamilovanost, z níž vzešel prvorozený syn. Anife na výchovu ovšem zůstala sama. Ani tehdy se nevzdala, rozhodla se pokračovat v původním plánu a přestěhovala se do Prahy, kde bylo více možností. „My, lidé, jsme sportovci, matka tě porodí a život ti řekne běhej. A teď je to na člověku, jak s tím životem naloží," řekla v rozhovoru pro eXtra.cz.

Bývalou tanečnici živí v současné době především podnikání, a ačkoli se s ní život příliš nemazlil, udržela si svou energii i optimismus. „Tolik lidí mi za život ublížilo, ale člověk si z takových situací může vzít ponaučení, ale nenávist v sobě nechovám. Pozdravím ho, dám si s ním kávu, ale už to nebude opravdové, protože ta důvěra už zkrátka byla jednou narušená. Říkám si, že žijeme jenom jednou, proč si to mám kazit," krčí rameny Vyskočilová.

Rozčílená Anife Vyskočilová na pohřbu Řandy: Rodina odmítla dát na mši urnu!

Video se připravuje ...

Manželství s hercem Ivanem Vyskočilem bylo bouřlivé stejně jako jejich rozvod. Dnes si ale s bývalým manželem rozumí. „Když jsme se rozváděli, tak jsem z toho byla velmi smutná a říkala jsem si: Co teď budu dělat?! Ale dnes je vše úplně jinak, s Ivanem jsme v přátelském kontaktu, za což jsem velmi ráda. Připadá mi, že si rozumíme více, než když jsme byli manželé," dodala Anife.

Půvabná lékárnice Jana Doleželová otevřeně o expartnerovi: Vše vyřešeno. Máme přátelský vztah

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.