Změna účesu Anife Vyskočilové! A CO TA VÁHA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Změna účesu Anife Vyskočilové! A CO TA VÁHA?

Anife na premiéře muzikálu zazářila!
Anife na premiéře muzikálu zazářila! (Foto CNC: Marek Pátek)

Premiéru muzikálu Robinson Crusoe si nenechala ujít ani bývalá tanečnice a podnikatelka Anife Vyskočilová (47).  Pozornost na sebe strhla díky volbě šatů i nedávno změněnému účesu.  

Divadlo Na Maninách má za sebou premiréru muzikálu Robinson Crusoe, na nějž se přišlo podívat i několik známých tváří včetně Anife Vyskočilové. Ačkoli se tři roky před padesátkou za svou postavu stydět rozhodně nemusí, jak sama přiznává, není to zadarmo. Stresovat se kvůli postavě nicméně odmítá.

Anife na premiéře muzikálu zazářila!

Rozčílená Anife Vyskočilová na pohřbu Řandy: Rodina odmítla dát na mši urnu!

Video se připravuje ...

„Ve čtyřiceti je to s udržováním postavy už těžší, ale já mám velký frmol – starám se o svoji vnučku, mám kavárnu a cukrárnu, doma muže… na hubnutí ani cvičení nezbývá čas, protože mám hodně aktivit a práce. Samozřejmě si ale nestěžuju,“ vysvětluje Anife Vyskočilová s tím, že své tělo měnící se s věkem přijala. Na druhou stranu se nyní drží pod svým váhovým maximem. „Nejvíce jsem vážila 54 kilogramů a teď mám 50 kilo," přiznala Anife.

Exotická kráska s bulharskými kořeny nicméně ví, že se váha na prahu padesátky neudržuje na jednom místě tak snadno. Anife si ale umí poradit a své postavě přizpůsobuje i šatník. „Myslím si, že hodně lidí nad tím nepřemýšlí, člověk prostě stárne a tělo se přirozeně mění. Když jsem byla mladší, byla jsem hubenější, neměla jsem boky a vytvarovanou postavu. Naučila jsem se spíše kombinovat barvy a oblečení," dodala Anife Vyskočilová v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz.

Daniel Hůlka je muzikálový Robinson: Autoři mu trosečníka psali přímo na tělo

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
23. 9. 2021 • 19:00

Anife - no prezentuje uprchlíky, pravda ona se sem dostala před mnoha léty uchytla se pomocí herce Vyskočila....byť se tedy zde sama uživí nežádá dávky atd. zůstal jí takový "užvaněný" level

-bello-
21. 9. 2021 • 21:16

Panebože, co to žvaní?Ve čtyřiceti je problém s váhou ?
Ty ženský se zbláznily !Ne jednu stranu se botoxují, aby vypadaly mladé a na druhou stranu dělají ze 40 let tragédii a v 50 jsou stařeny, že nemají hormony být ve váze normální?Prosím vás, kdo je starej a rozkynutej ve 40, 50 letech?!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.