Vyskočil šokuje o bývalce Anife: Boj o holý život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyskočil šokuje o bývalce Anife: Boj o holý život!

Video se připravuje ...

Herec platí za „lovce žen“ a i ve svém věku připouští, že ho dámy pořád baví. „Ženy jsou nádherné,“ spokojeně se zasnil Ivan Vyskočil (75) v rozhovoru pro pořad Face To Face. Jeho pozitivního náhledu na něžné pohlaví ho nezbavilo ani manželství se sličnou Turkyní Anife Vyskočilovou (47), které bylo občas tak ostré, až zacítil čepel nože i na vlastním těle.

„Všechny své ženy jsem vždy miloval,“ odpovídá herec na otázku, jak vzpomíná na své vztahy a čtyři manželství, která mimo jiné prožil i  s herečkou Ivanou Andrlovou (60) a následně pak Anife Vyskočilovou. „Vždycky jsem si myslel, že je to napořád. Ale ono nebylo,“ konstatuje s úsměvem.

Jeho partnerky a manželky ale krachy vztahů neusnesly vždy s patřičným nadhledem. S Ivanou Andrlovou bylo podle Vyskočilových slov komplikované najít společnou řec, usmířila je až vnučka od dcery Míši. „Mrzelo mě to, nemyslím si, že bych udělal něco tak špatného, ale ženský to mají dané jinak,“ zamýšlí se a dodává, že ženy nemají rády, když od nich chlap odejde a ony následně zjistí, že to zvládá i bez nich.

Rozčílená Anife Vyskočilová na pohřbu Řandy: Rodina odmítla dát na mši urnu!

Video se připravuje ...

Vyškočil dnes žije s o mnoho let mladší přítelkyní Romanou. A překvapivě mají prý celkem dobré vztahy s ex manželkou Anife. Manželství s ní ale bylo podle herce známého třeba ze seriálu Velké sedlo, naprosto nejdivočejší. „Zase ale na ní bylo dobré to, že ona vybuchla, bylo to příšerný… Rovnou vám řeknu, že jsme se rvali jako koně. Taky co jsem mohl jiného dělat, když mě bodla nožem,“ šokuje a pokračuje: „Ale ona s tím nikam neběhala.„ Tedy co se u nich doma „upeklo", to už tam taky zůstalo. 

Ivan Vyskočil je po operaci střev. A Tomešová si nasekala stotisícový dluh

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.