Vyskočil o příčině smrti syna: Peklo, kterému se nechce ani věřit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vyskočil o příčině smrti syna: Peklo, kterému se nechce ani věřit

Ivan Vyskočil se synem
Ivan Vyskočil se synem (Foto: Profimedia.cz, K. Kopáč)

Zarmoucený herec Ivan Vyskočil (75) se konečně trochu rozpovídal o tragické ztrátě svého syna Jakuba (†46), který v noci z neděle na pondělí 9. května ukončil svůj život. Dokonce ví, kdo měl jeho syna v poslední době psychicky trápit.

Jakub Vyskočil byl majitelem přepravní společnosti BusLine a to od roku 2014. Do jeho podnikání mu měl ale zasahovat nejmenovaný podnikatel a spekulovalo se, že právě on firmu doopravdy ovládá. Právě kvůli němu čelila společnost hned několika trestním stíháním a Jakuba to pochopitelně trápilo.

Putinův šokující projev. Dopravní peklo v Praze se blíží! A sebevražda syna Vyskočila

Video se připravuje ...

Ivan Vyskočil poskytl webu eXtra.cz krátký rozhovor a na otázku, co bylo podle něj příčnou synovy sebevraždy, odpověděl jasně. „Pořád mu zasahoval do firmy,“ pronesl smutný otec. Popsal také, jak se jeho syn v posledních dnech před sebevraždou cítil a jak působil.

„V poslední době byl samozřejmě špatný. V podstatě ho ten člověk psychicky týral. A to už dlouho. A pohár zkrátka přetekl. Neměl to samozřejmě dělat. Je to hrozný. Všichni jsme z toho strašně zdrcení,“ dodal herec, který měl v synovi zároveň i nejlepšího kamaráda.

Anife Vyskočilová: Showbyznys už je jen show, byznys musíte dělat tím, že prodáváte omítky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.