Proběhl tajný pohřeb: Vyskočil dal sbohem synovi Jakubovi (†46) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proběhl tajný pohřeb: Vyskočil dal sbohem synovi Jakubovi (†46)

Ivan Vyskočil se synem Jakubem
Ivan Vyskočil se synem Jakubem (archiv Blesku)

Zůstal mu po něm dopis na rozloučenou a navždy zlomené srdce. Ve Svatém Janu u Příbrami se naposledy rozloučil Ivan Vyskočil (75) se synem Jakubem (†46), který 8. května spáchal sebevraždu.

Poslední rozloučení se odehrálo včera dopoledne v poutním kostele svatého Jana Nepomuckého . A jelikož měl nejznámější český světec tento týden svátek, konala se ve vsi shodou okolností i pouť. Zdrcený táta do poslední chvíle mlžil, jak to bude s pohřbem jeho syna, který se minulý víkend zastřelil u jihočeského rybníku Horní Roudný. „Jak to bude s pohřbem, to vám ještě neřeknu, protože jsme se ještě úplně nedomluvili. Bude to ve Svatém Janu, kde byl doma. To je u Kamýku nad Vltavou,“ řekl herec pro web eXtra.cz.

Putinův šokující projev. Dopravní peklo v Praze se blíží! A sebevražda syna Vyskočila

Video se připravuje ...

Nakonec tento plán dodržel a na pohřeb se oblékl do bílé autobusácké košile s logem firmy BusLine. Zřejmě na počest svého syna, který byl spolumajitelem této společnosti. Ve stejných košilích dorazili i někteří další pánové, kteří se pohřbu účastnili. Nechyběl ani Jakubův bratranec Michal David (61), který na dojemném rozloučení v kostele také zazpíval. Bylo vidět, že hitmakera celá tragédie velmi zasáhla. Při odchodu se s manželkou Marcelou museli vzájemně podpírat.

V obležení ochranky

Celý obřad byl v obležení ochranky, přesto se fotoreportérovi deníku Aha! podařilo zachytit pohřební auto s rakví. Kde bude Jakub pohřben, si rodina nechala pro sebe. Kromě manželky Blanky po sobě zanechal ještě dceru.

Anife Vyskočilová: Showbyznys už je jen show, byznys musíte dělat tím, že prodáváte omítky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 5. 2022 • 23:27

Vyskočilův žal je ničím neměřitelný.K tomu se nedá nic víc říct.
Jen nevím, proč se všichni zbláznili a navezli sem Ukrajince a " krajany "což jsou potomci kdysi dávno tam osídlených Čechů, s kterými už nemáme nic co společného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.