Tajemství smrti syna Vyskočila: Zastřelil se bratranec Davida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství smrti syna Vyskočila: Zastřelil se bratranec Michala Davida

Michal David na dně kvůli smrti Vyskočilova syna (†46): Zabil se mi bratranec!
Michal David na dně kvůli smrti Vyskočilova syna (†46): Zabil se mi bratranec!  ( Karel Kopáč, David Kundrát, Martin Sekanina)

Tragická smrt syna Ivana Vyskočila (75) se dotkla i Michala Davida (61). Hitmaker byl totiž nevlastní bratranec Jakuba Vyskočila (†46), který se v neděli v noci zastřelil u rybníka Horní Roudný na Písecku.

Podle všeho dobrovolný odchod ze světa už delší dobu plánoval. „Tu hroznou zprávu mi v pondělí ráno zavolal Ivan. Chvilku mi trvalo, než jsem pochopil, že je to pravda,“ svěřil deníku Aha! zpěvák.

Poslední setkání

„Jakub byl prima kluk. Naposledy jsem ho viděl devátého dubna v Liberci, když tam přišel s manželkou Blankou na můj koncert. Byli oba v dobré náladě,“ zavzpomínal David. „Nedokážu si představit, co ho k tomu vedlo,“ přemítal zpěvák o smrti svého nevlastního bratrance. „A jestli to byly nějaké dluhy a neshody kvůli podnikání, jak se proslýchá, tak je to opravdu šílené,“ povzdechl si.

Putinův šokující projev. Dopravní peklo v Praze se blíží! A sebevražda syna Vyskočila

Video se připravuje ...

Nepokrevní příbuzní

Jak vlastně vzniklo nepokrevní příbuzenství mezi Michalem Davidem a Jakubem Vyskočilem? Zpěvákův otec Vladimír Štancl (†79) si kdysi vzal za manželku sestru herce Ivana Vyskočila a žili spolu v emigraci ve Švýcarsku. David se tak se svým otcem a jeho novou manželkou Evou neviděl deset let. „Potkal jsem pak Ivana a ten mi dal od táty dopis, který měl u sebe už dva roky. A na základě tohoto dopisu jsem se s tátou setkal,“ prozradil už dříve zpěvák.

Michal David oslavil narozeniny divadla Broadway: Máme za sebou tristní období

Video se připravuje ...

Rodinný propletenec

„Michalův tatínek si vzal za manželku moji sestru a se svým synem dlouho nebyl v kontaktu. Nechci rozebírat proč, v krátkosti jen řeknu, že se nerozešel v dobrém s jeho matkou,“ vysvětloval rodinný propletenec Ivan Vyskočil. „Někdy v osmdesátých letech při jednom telefonátu se zajímali, že v televizi viděli nějakého kluka, co zpívá s Kroky Františka Janečka, a že mají dojem, že to je Ládíček. Michal je rodným jménem po otci Vladimír. Tak jsem ho vyhledal, potkali jsme se a dal jsem je dohromady se švýcarskou rodinou.“



Přečtěte si
Dianthos
11. 5. 2022 • 09:49

Tak to je Vyskočil borec. Otec se chce spojit se svým synem, požádá ho o zprostředkování kontaktu a Vyskočil u sebe nosí jeho dopis dva roky, než ho synovi předá??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.