Vyskočil to tak nenechá! Synova smrt nebyla sebevražda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vyskočil to tak nenechá! Synova smrt nebyla sebevražda?

Ivan Vyskočil se synem
Ivan Vyskočil se synem (Foto: Profimedia.cz, K. Kopáč)

Herec Ivan Vyskočil (76) měl v sobotu 21. května narozeniny, ale o žádné oslavě nemohla být ani řeč. Před pár dny pohřbil svého milovaného syna Jakuba (†46) a jak sám tvrdí, k oslavě nebyl důvod. A aby toho nebylo málo, Vyskočil se pídí po pravdě. Podle něj syn Jakub sebevraždu spáchat nemusel!

V Ivanovi vyvolaly policejní postupy pochybnosti a celá situace se mu nezdá. „To, co všechno kolem toho policie neudělala, už mi nepřipadá jako náhoda. Od toho dne, co Jakub zemřel, policie nemluvila s nikým z nás. Nepřijde vám to divné? Že by mě nebo jeho Blanku někdo vyslechl nebo vyzval k identifikaci těla, že by nám dali jeho osobní věci, to se také nestalo,“ svěřil se Vyskočil pro eXtra.cz. Dodal, že neproběhla ani soudní pitva, na které bude trvat.

Ivan Vyskočil je po operaci střev. A Tomešová si nasekala stotisícový dluh

Video se připravuje ...

„Chci se dopátrat toho, jak to ve skutečnosti bylo. A půjdu po tom. Jestli si nějaká místa, a neříkám, že zrovna policie, myslela, že nám bude stačit říct o sebevraždě a my sklapneme paty a necháme to rychle spát, aby se nic nenašlo, tak to se pletou,“ naštval se herec. „Celé to na mě působí tak, jako by někdo chtěl, aby se to celé rychle zametlo pod koberec. A to opravdu ne,“ pronesl na závěr. Očividně ho tíží podezření, že jeho synovi někdo záměrně ublížil a chce to důkladně prověřit.

Na oslavu nepozvali Vendulu a ženu pracující u Gotta 40 let! Může za to Ivana?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.