Michal David opožděně slaví šedesátiny: Hvězdy nakrmil krevetami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal David opožděně slaví 60. narozeniny: Hvězdy nakrmil krevetami

S frontmanem Victorem Willisem.
S frontmanem Victorem Willisem. (Foto archiv M. Davida)

Konečně se dočkal. Dnes a zítra slaví Michal David (61) s dvouletým zpožděním své kulaté 60. narozeniny dvěma monstrózními koncerty v O2 areně. Proto doma hitmaker také hostil legendární americkou disco skupinu Village People. Osobně jim vařil krevety na česneku.

Formaci šesti hudebníků, jejichž velehit Y.M.C.A. zná úplně každý, má totiž na koncertech Michal jako svého hlavního hosta. „Jsem pyšný, že mi přiletěli pogratulovat. Že to covid nepřekazil, že si udělali čas,“ řekl Aha! David, který byl s Village People v neděli po jejich příletu na večeři v Ambassadoru a včera v poledne jim doma vařil krevety s bazalkou na česneku.

Michal David, jak ho neznáte. Poprvé jako herec a hned v několika rolích

Video se připravuje ...

„Je skvělé poznat je jinak než na veřejnosti,“ komentoval Michal s tím, že skupina, která získala hvězdu i na hollywoodském chodníku slávy, zazpívá svoje největší hity. Oslavenec bude mít ale i další gratulanty jako Lucii Vondráčkovou (42), Romstar Vyškov, DaMiChi nebo skupinu Verona. „A předskokanku nám všem udělá dýdžejka Andrea Pomeje,“ usmívá se Michal, který sám předvede to NEJ ze své tvorby. Odzkoušeno prý už má a dnes ho čeká jen zvuková zkouška v O2 areně. A má za sebou také generálku. Ta proběhla před pár dny v Bratislavě, kam se na dostavilo na osm tisíc lidí. „Hezký rozjezd pro Prahu,“ liboval si Michal.

Michal David oslavil narozeniny divadla Broadway: Máme za sebou tristní období

Video se připravuje ...

100 milionů nosičů! 

Skupina Village People vznikla v roce 1977 a s prodejem do 100 milionů nosičů patří do seznamu nejprodávanějších hudebních umělců na světě. Mezi její největší hity patří Macho Man, Can’t Stop the Music, Go West, In the Navy a samozřejmě Y.M.C.A..



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.