VIDEO: Davidova maminka oslavila 90-tku parádním tanečkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO: Davidova maminka oslavila 90-tku parádním tanečkem

Moje máma slaví 90 let, pyšně napsal Michal David ke snímku na svém Facebooku
Moje máma slaví 90 let, pyšně napsal Michal David ke snímku na svém Facebooku (Facebook)

Zpěvák Michal David (62) se na sociální síti pochlubil fotkou a videem z narozeninového večírku jeho maminky Edity Štanclové. Ta o vikendu oslavila v rodinném kruhu neuvěřitelné 90. narozeniny.

„Moje máma to rozjela na oslavě svých 90. narozenin Stále má elán, energii a radost ze života Let’s dance," pochlubil se Michal David na internertu a přidal záznam tance jeho maminky. Čiperná oslavenkyně tím vytřela zrak daleko mladším ročníkům. Před lety přitom utrpěla po nešťastném pádu zlomeninu nohy v krčku a situace nevypadala vůbec dobře!

Michal David a František Janeček na rozloučení se Zagorovou: O posledním setkání...

Video se připravuje ...

 

„Operaci provedli okamžitě. Maminka byla více než hodinu pod narkózou, což je v jejím věku dost nebezpečné. Na druhou stranu, mohlo to všechno dopadnout hůř. Mohla si udělat něco s páteří, to je v tomhle věku tak snadné. V tom neštěstí měla určitě štěstí. Celá moje rodina ví, že to, co se má stát, se stane. To je osud. Každý člověk má tu svoji svíčku různě dlouhou. Všechno je dopředu dané a my s tím nemůžeme dělat vůbec nic. V životě je nám opravdu všechno dané a já jen mohu říct: Zaplať Pán Bůh, že to dopadlo aspoň takhle. Osud to tak prostě chtěl," popsal dramatické chvíle vystrašený zpěvák před lety v Blesku.

Na video s tancující maminkou Michala Davida mrkněte ZDE:

https://fb.watch/glXw_FKpZg/



Autor: 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.