Už došlo i na ně? Osudový zvrat u Michala Davida a jeho Marcely | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Už došlo i na ně? Osudový zvrat u Michala Davida a jeho Marcely

Michal David se pustil do podnikání ve Španělsku
Michal David se pustil do podnikání ve Španělsku (archiv)

Současná situace není růžová a doléhá i na slavná jména. Přibrždění kultury nejprve kvůli covidu, a pak hned vývojem politických událostí mezi Ruskem a Ukrajinou přiměla společnost k vyšší spořivosti, pro řadu umělců, to znamená jediné - hledat i jiné cesty, jak přilepšit rodinnému rozpočtu.

Hitmaker Michal David (62) vzal příležitost pevně do svých rukou a uchýlil se k nákupu apartmánů na slunném ostrově Tenerife. Byty v blízkosti moře hodlá na ostrově, kde pálí slunce téměř celoročně, pronajímat. Týden přijde na 33 tisíc korun.

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video se připravuje ...

„Chtěl bych vám nabídnout k dovolenkovému pronájmu můj nový apartmán, který se jmenuje Michal David Beach Apartmán a nachází se na ostrově Tenerife,“ pochlubil se David na sociálních sítích. Zařadil se tak mezi celou řadu celebrit, které už v oboru nemovitostí podnikají.

Svůj apartmán k pronájmu nabízí Zuzana Belohorcová s Vlastou Hájkem, kteří zde celoročně i žijí a nyní zprostředkovávají koupě nemovitostí pro celou škálu známých osobností, ale i třeba Alice Bendová.

„Jsou z toho docela dobré peníze, když se to pak sečte, ale není to rozhodně na zbohatnutí, nebo na to, že si z toho jednou pořídím další apartmán, jak by si někdo možná představoval. Půlka jde pryč a tak zbude většinou akorát na to, že když tam pak s rodinou přiletíte, tak tam za peníze získané z pronájmu chvíli žijete. Což je vlastně super,“ přiblížila výhody Bendová v pořadu Míry Hejdy. V každém případě jde ale o dobře uložené peníze. Trh s nemovitostmi je ve Španělsku stabilní. 

Jak vypadá dům herečky Alice Bendové?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Julia Szabo
3. 12. 2022 • 18:07

V porovnání s průměrným člověkem na tom rozhodně i průměrné celebrity nejsou špatně. Zvláště, když mají na to kupovat si domy u moře. Jenže jim nestačí 20 tisíc na měsíc, spíš 200 tisíc, takže hrabou, kde se dá. A stát je takový debil, že jim ještě dává různé dotace z daní, i když ani zdaleka nejsou na životním minimu. Prostě jim např. za covid uhradí ztráty z jejich často pochybného podnikání (o nějakém umění nemůže být ani řeč). Zrovna Bendová je příklad naprosto podprůměrné herečky a přitom je na tom líp, než učitelka s VŠ ze ZŠ. Hnusná doba.

Dianthos
3. 12. 2022 • 00:26

Poněkud trapné vydělávání peněz. Copak je na tom jako hudebník tak špatně, že musí pronajímat byt turistům? Ten ostrov kvůli takovým vykukům nakonec bude turistickým skanzenem bez stálých obyvatel.

Ben Bazoo
29. 11. 2022 • 18:54

Pane jo. Ten pan David na tom musí být vážně špatně, když mu nezbývá nic jiného než za pár miliónů nakoupit apartmány a ty pak pronajímat.

Dana Majerová
29. 11. 2022 • 15:45

Nejlepší příspévek do diskuze je ten ....­.cyn­kat.­...bo­žinku to jje blbka,no David s těma odrhovačkama si vydělal, ale kolotočářem zůstane

Blanka Janoušková
29. 11. 2022 • 13:06

Měla jsem ho kdysi moc ráda ale teď už dlouho ne,je to děs👎👎👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.